hur gammal är jag?

Ja, jag fyller 18 om 5månader, alltså är jag 17 och ett halvt som man så fint säger. Enligt sånt där "hälsotest" är jag 6år gammal. Oj, hur ändrar man på detta? Ska jag se det positivt eller negativt? Haha!

/ Jenny

Sista oktober

Ja, idag är det sista oktober. Ingen snö i Halmstad idag trots att det snöade igår från Sthlm till ungefär Hisult. Knepigt väder är det däremot.

Idag vaknade jag och näsan/käken gjorde fortfarande likaont. Det fick bli tandläkarn, tack och lov såg de ingenting på bilderna för käken. Tur det. De tror dock eftersom det är en aning svullet att det typ kan ha blivit en liten liten spricka i käken högst upp. Vi avvaktar och ser om det går över, annars får det bli esök hos farbror doktorn.
 Därför blev det ingen träning för mig imorse, däremot ska jag spinna halv fem. Skönt, jagbehöver verkligen träna spec efter denna veckan med godsaker var dag. Smart som jag är hade jag sockersug och köpte Lindts vita choklad, den ha rjag mumsat upp redan innan kvällen. Bra drag av mig.

Dags att sätta fart och plugga, spanska, matte och engelska.

/ Jenny

Hemma igen

Ja, pappa hämtade mig idag klockan 10 i Täby. Vi åkte då till Däckias nya verkstad för att hämta upp 4hjul till Thomas. Kan säga, snygg verkstad! När vi hämtat hjulen hämtade vi Carolina klockan 11 och började sedan färden hem. Klockan 13 var vi i Norrköping och läppte av hjulen och åt pizza med Thomas, Annis, Emma, Sara, Charlie och Albin. Klockan 14 fortsatte vi hemmåt. Snö och 0 gradigt gjorde att det tog lång tid att köra. Självklart när pappa kör så kollar han däcken hela tiden, tur att dubbarna är på säger jag. Väl hemma ungefär halv sju efter lämnat Carolina var det god mat som mamma lagat.

Tyvärr laddades kameran ur efer några dagar, den ligger nu på laddning och bilder kommer förhoppningsvis under morgondagen!

/ Jenny

Sthlm city

Idag gjorde jag Anna, Frida och Martina sthlm city. Dock svek Martina oss tidigt, vi ville till gamla stan och fika, inte hon. Men en snygg tröja kom hon hem med. Anna fyndade en väska idag, Frida en likadan klänning som jag och jag shoppade en "kroppsstrumpa" okej, en klänning, väldigt tajt sådan svart. Jag hittade en stor flanellskjorta, en tjocktröja och en kavaj. Osäker på den än så länge, men det var på H&M så det går att lämna tillbaka hemma i Hstad.

Ja, dagen gick på, vandrade på stan mellan 12.00m och 17.30 sedan begav vi oss till Täby centrum och mötte upp min älsklingspappa och åt kvällsmat med honom. Thaimat, gott! Jag åt kycklingspett med jordnötssås. Pappa och Anna åt japanskt och Frida höll sig till thaimaten precis som jag.

Nu sitter vi här, framför tv´n. Make me a supermodel står på, Anna och jag väntar spänt på Grey´s.. Det är ju spännande fortsättning idag, eller hur? Ja, till progrmmet ska vi dricka te och äta chips. Livsnjutare är vi allt vi två. Frida ska hem och umgås med sin släkt undertiden, Grey´s är inte hennes bästa. Men henne får jag se direkt efter programmet är slut. Sista natten för mig här uppe för denna gången.

Hemfärd imorn, pappa hämtar mig vid 10. Carolina ska åka med och kommer till Solna (där pappas lägenhet är) vid 11. Bara för jag ska hinna se lägenheten, för det vill jag verkligen! Skriver igen imorn, när jag är hemma. Saknat mig?

/ jenny

slappedag

Okej, slapp och slapp. Jag och Frida ställde klockan på kvart i nio. För klockan nio skulle vi ut och promenera med Anna. Vi kom till Anna strax innan nio och möts av en sömnig anna, oups, snoozade lite länge kanske? Promenaden blev på ca 90minuter. Gamla minnen och lite nostalgi längs vägen när vi svängde in på Erikslunds områden.

Frukost bestående av müsli och mackor och gamla barnprogram. Minnen även här.

Jag somnade en stund efter duschen, inte bra.. Jag blev ännu sömnigare innan vi åkte till Täby Centrum, det är Sveriges största shoppingcenter med tak. Förstår ni? Ja, jag fann en klänning på ZARA.. Nyårsblåsan? Lutar åt det.. Får se.

Väl hemma hos Frida, har packat alla mina saker, inatt ska vi sova hos Anna. Hos Anna ska vi laga mat med hennes pappa Bosse, tacos. Vi ska även göra chokladfondy och doppa frukt i det. Mums!! Martina kommer även komma dit, till vårt hemma-spa. Inhandlade ansiktsmasker och nys nagellack idag. Oj, det lät väldigt flickigt, men det behövs det också efter allt pappas bil snack påvägen upp. Jag saknar faktiskt min mamma och pappa lite. Pappa träffar jag förhoppningsvis imorn, tänkte gå på resturang här uppe med honom, Anna & Frida. Ja, det ska bli kul!

/ J

I Sthlm!

Äntligen här! Igår anlände jag vid klockan åtta till Frida, stannade hos henne och gjorde mig något hemmastadd innan vi begav oss till Anna. Där var det filmkväll med hennes tvilling Daniel, hans kompis Fredrik, Fredriks flickvän Martina som även är kompis till Anna och Frida, Martinas vän från gbg och så jag såg 10 orsaker att hata dig, några goda flabb fick vi!

Idag har vi gjort staden för första gången, jag fyndade ett par jeans på Urban Outfitters. Härligt! Sedan stack Frida för att träna småflickor i gympa, jag och Anna gick på bio med hennes 9 klasskompisar. Vi får Patrik 1,5 den var bra, sevärd men inte mer.

Nu har vi ätit mackor och druckit varm choklad alla tre, snart sovtajm efter vår modevisning. Haha. Godnatt.

/ Jeennnny

Sthlm

Lägret avklarat, kärleken läsningen avklarad. Och...

Om ca, 10 minuter sätter jag och pappa oss i bilen. Nu bär det av till Stockholm! Det ska bli underbart roligt. Äntligen får man träffa alla igen, Anna, Frida, Patricia.. Osv. kul, kul, kul. Shopping, prat, fik och massa tjejkvällar. Nu ska vi köra för fort, för jag längtar!!

/ j

konsert, läger och Sthlm!

Ikväll är det FN konsert.

Ikväll åker jag på konfläger.

Kommer hem på söndag.

Är hemma en timma.

Jag och pappa kör till Sthlm på söndag kväll.

Det ska bli roligt!

/ j

{ vi hörs på söndag, snabbt.. Om inte, på torsdag el. fredag nästa vecka

spinning

Jaa, om mindre än 40minuter sitter jag på cykeln och trampar. Ska bli härligt att svettas ut lite äckligheter i kroppen... Carolina och Emma ska också cykla, det är alltid roligare när man är fler. Sen är det fort hem och duscha, Osc kommer. Sedan är det dags att gå på bio.

Vilken miss vi gjorde. Det visar sig att mamma och hennes väninna också ska gå på samma bio, samma tid. Det är typ en på miljonen att man går på samma, samma, samma.. Men sånt är livet. Jag tycker ju om min mamma, så det gör inget. Ja, juste. Rallybrudar är det vi ska se. "Recension" kommer senare.

/ J


Torsdag


Godmorgon, en härlig torsdagmorgon!
Jag är utvilad och glad. Det är härligt att se ljus när man vaknar tycker jag, istället för hört/vinter mörkret som annars brukar vara.

Idag ska jag:
-Gå i skolan, ha Engelska, Matte och Spanska
-Ha en jätte lång håla innan Spanskan.
-Cykla hem
-Plugga & packa
-åka och spinna
-Gå på bion Rallybrudar med Oscar.

Helt okej dag om jag får säga det själv. Hoppas ni också får en bra dag!

/ J

dagen lider mot sitt slut

Nu är det inte långt kvar av denna bra dag! Idag fick jag pannkakor av mamman min, det var så gott! Jag har inte ätit det på evigheter. Pannkakor, bacor med lingon, det är gott, när man är utsvulten...

Nu ska jag ta tag i min packning på riktigt, vad ska jag ha med mig, dela till lägret och dels till Sthlm? Jag hinner ju inte packa mellan lägret och Sthlm, mer än lägga över de mest nödvändiga sakerna. Ja, bra fråga. Det återstår att se. Planen ska sättas i verket nu, kläder, kläder, kläder och en resväska! Sov gott allesammans!

/ Jenny


PE - uppföljning

Det gick väl helt okej under debatten. Vi vann tyckte våra kära åskådarklasskompisar. Ojoj, så nervöst det var innan vi körde igång. Men det bröts fort med tanke på PE låter som pee, iaf när Jonathan körde igång vårt start argument! Haha!

/ J

Långbenspindel

Uch och fy, jag höll på att dansa runt i vardagsrummet. Plötsligt känner jag något krypa i mitt hår/ansikte. Jag tror det är håret och drar bort det från ansiktet, till min förvåning sitter en spindel på min hand. Jag får panik under tiden jag viftar hastigt och lustigt med handen så spindeln far och flyger iväg. Puh, den försvann iaf!


PE everyday in school

Snart är det dags för våran engelska debatt, vi ska argumentera för skolgympa eller rörelse i skolan varje dag. Ja, vi får se hur det går. Håll utkik jag kommer säga hur det gick. Och än en gång, håll tummarna?

/J

Grattis lillebror!


Idag fyller lillebror 15 år, detta har vi firat genom att gå upp jätte tidigt, sjunga, ge keet och sedan gå och lägga sig igen. Dagen flöt på, Oskar fick äran att köra min moped till Kar-La där den ska genomgå service. Sedan bar det hemmåt (jag körde, wiho!) Oskar skulle bege sig till Trönninge och plugga matte med Bengt (vår morbror) då beslöt jag och pappa oss för att dra till gymmet! Observera, jag sprang fortare än pappa, första gången ever.

När jag och pappa kom hem möttes vi av en tjurig mmma. Vi hade glömt säga vart vi var, inte en käft hemma på 1h. Ajdå! Snabbt som attan körde vi och hämtade Oskar i Trönninge för att spela bowling på B&B.

Resultat;
Mamma 218p
Pappa 216p
Oskar 186p
Jenny 180p

Jag kom sist, men jag klagar inte. Det var roligt och goda nötter vare! Värt att göra om.

/ Jenny

dröm-verklighet


Du får inte ha mig som din dröm, du får bara ha mig som din verklighet.

pluggning


Dags att sätta fart och plugga. Ska skriva ihop likheter och skillnader mellan människansutveckling i Kristen, Maya och Big Bangs teori. Önska mig lycka till?


min vecka

Vem bryr sig egentligen?

Skolan:
- Måndag
: Nk-redovisning
- Tisdag: spanska glosor
- Onsdag: engelsk-debatt
- Torsdag: tyska glosor

Fritid:
-Måndag:
solosång & kör
-Tisdag: fira lillebror & träna
-Onsdag: åtminstone träna
-Torsdag: inget planerat, spinning!
- Fredag: övn. köra, FN-konsert i St.Nikolai, läger.

släktkalas


Igår efter jobbet skyndade jag hem för att fira lillebror. 25 personer vällde in, trevligt! Som det brukar vara, något förre personer bara. Malin var nere från Sthlm, (hon pluggar till polis). Fick höra hur det går för henne, det är alltså min kusins flickvän. Henne ska jag säga hej till när jag är i Sthlm. Ja, nästa måndag åker jag! Åh, det ska bli så roligt!

Idol och hemmakväll.

Ikväll har jag bara varit hemma. Jätte skönt! Hela familjen satt och åt, för ovanlighetens skull. Maten var suverän. Sedan satt jag, mamma och pappa och kollade idol. Är det någon mer än jag som tycker det är svags startfält? Det finns kanske två, tre duktiga. Resten, tummen ner! Stor diss i år!


Dags att ge sig av.


Nu ska vi hämta kusin Emma om två timmar. Tar ett tag till Gnosjös om sagt. Jag ska gå ner och göra mig klar för att köra så fort moster Anita kommer. Hon kommer om ca 10minuter, sedan bär det av. Se till att hålla er på någon annan sida av vägen än där jag är. Lova!


Uppladdning

Full fart mot helg, säger jag! För idag är det fredag. Jag har redan laddat med spinning och lite styrka i morse. Allt detta inför att kunna sitta och koncentrera sig på körningen idag. Jag ska köra upp till Gnosjö, med min moster och hämta min kusin. Ja, såklart ska jag övningsköra. Första gången jag ska köra så länge och dessutom motorväg. Wish me luck! Därför ska jag snart gå och laga till något att äta, så jag iaf slipper att sitta hungrig. Kanske kan stanna och köpa en god juice på vägen? Det hade suttit gottans i magen. Juice är nog bland det godaste att dricka jag vet!


Tappat gnistan


Som ni märkt har jag inte uppdateras så flitigt på sistone, jag har nog tappat gnistan. Jag ska ta tag i alla imorgon ni vet - ny dag nya möjligheter! Jag lovar, jag ska bli bättre på att foografera och lägga in, läsningen blir roligare, right?

Men iaf, idag har jag pluggat en del, och häckat inne med tanke på det tråkiga vädret. Just det, har även varit på tema gudstjänst. Det var en man som spelade, sjöng och dramatiserade. Väldigt udda och speciellt. Allting lät likadant, skillnaden vad att han hade en synth elgitarr så ljuden blev en aning olika och han växlade mellan att ha en gul/orange och en grön lampa i ansiktet. Väldigt speciellt!

Godnatt!

/J

Guttenmorgen


Dåligt med uppdateringar igår, jag hade varken tid eller ork, om man nu anser att blogga är tröttsamt. Men det gör jag inte, jag flängde fram och tillbaka igår. Skola-stan-hem-tk-hem-TV-serier. Följer någon Grey´s anatomy? Åh, jag är stormförtjust i den serien.

Idag är det en ny dag, med nya möhjligheter!

/ Jenny

Sovtajm


Jag har kommit in i en sömnsvacka. Jag tror jag skulle kunna sova hur mycket och länge som helst. Har det bara med hösten att göra? Eller att skolan har ett snabbare tempo? Eller att jag har mycket att göra och helst av allt bara skulle vilja ligga hemma och kolla på tv, äta godis och mysa? Ja, det blir det man gör det till. Jag ska bli mer glad och mindre depp och klagig. Säg till mig annars! Här ska det bli andra bullar!

Aer. Dance

Dags att träna nu efter några dagars uppehåll, alltid skönt att komma igång i veckan igen. Idag blir det Aer. Dance, typ dans i olika stilar, bara upptempo! Ja, snart är dt dags at cykla iväg till TK!

/ Jenny

Jag gynnar!


Jag gynnade Caroline Ludvigsson, nu fick hon några poäng extra för jag klickade på hennes länk och blev medlem. Gör det du med och gynna mig?

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=139321

Tack på förhand!

/Jenny

Godmorgon

Utanför fönstret är det svart, fortfarande. Aldrig roligt att gå upp ur sängen på vinter halvåret. Idag har jag en spanska lektion, sen slutar jag. Inte för att jag åker hem från skolan då, jag stannar kvar tillsammans med Caroline för att göra Naturkunskaps redovisningen klar. Sista stora grejjen innan lovet. Vad vi vet, dvs. Brukar alltid tillkomma en del.
Oups, vi hade spanska läxa. Den har Jenny inte pluggat på. Ajajajaj!

/ J

Godis!

Jag och Oskar var godis sugna. Tur att moppen finns kvar ett tag till. Godis på hemmakväll är det bästa som finns när man är som sugnast! Snart ska jag krypa till kojs och kolla på bodyguard. Har aldrig sett hela filmen, det känns som det är ett måste.

/ J

övningkört + lillebror skaffat moppe


Idag var en bra dag. Jag har fått köra lite granna. Det börjar bli bekvämt, vågade iaf köra med hela familjen i bilen. Först körde jag, mamma och pappa för att hämta Oskar från kyrkan. Sedan hämtade vi den andra bilen, mamma satt bredvid mig och pappa och Oskar tog andra bilen. Sedan hämtade vi upp de, för vi skulle ut till Fyllinge om hämta Oskar moped. Väl där var vi påväg hemmåt, pappa körde Oskars moped (eftersom han inte fyllt 15år och dessutom inte har körtkort till den än). Jag och mamma övade oss hem igen.

Usch,det var nervöst. Start i backe, allas fasa när man för första gången står vid ett rödljus i backe med en massa kö bakom sig. Självklart vet alla vad jag pratar om? Viadukten efter slottsbron? Fy och fasa. Men det gick bra, ingen krock där inte. (Inte precis som den lilla fjuttbacken vid statoil jag har lyckats "krocka" i) Jag vill inte krocka mer när jag ska starta i en backe! Touch wood.

Verkar som att jag har en spekulant på min moped. Håll tummarna för mig, för att jag får sälja miin pärla till en bra köpare!

/ J

Varma mackor

Det satt fint i magen. Jag och mamma gjorde varma mackor, gott i magen. Jag kan varmt rekomendera att ha mozarella ost på ist för vanlig ost. mumma, jag tycker om det!

Stressa ner

Dagen började bra, åt mysigt/trevlig frukost med Oscar, Oskar och mamma. Oboy och mackor satt inte fel eftersom gårdagens matrutiner inte var de bästa. Sedan åkte Oscar hem, jag skulle bege mig till kyrkan med min lillebror.

PANG sa det. Jag flög nerför trappan, (ja, bara halva) sittandes på rumpan. Aj, min svanskota. Gör fortfarande ont i hela ryggen osv. Pappa kom och hjälpte mig upp från trappan och sa "Du får inte ha bråttom ner för den trappan och inte med sådana hala strumpor" Just det, strumpornas fel. Mamma däremot sa "Du har så många järn i elden och behöver stressa ner, du kan inte göra allt på en gång, stanna hemma nu från kyrkan och gör skolarbetet". Sagt och gjort, här sitter jag. En ömmande rygg och med skolarbete. Snart är det klart, tror jag. Jag har iaf skrivit 2 A4 vilket var det man skulle. Sedan gäller det att sätta ihop det snyggt, få bra avslut och bra inledningar på alla styckena.
Kan tillägga att det handlar om ekosystem, hur de fungerar och hur de påverkas av oss människor. Rätt intressant när man nu känner att man har tid för att sitta lugnt och stillsamt med det. Den enda punkten jag inte kommer fram till något vettigt på är vilka som är destuenterna, alltså nedbrytarna. Maskar där också? Jag ska kolla vidare och försöka slutföra mitt arbete, det finns ju annat att göra också än att sitta vid en dator och hänga hela dagen!

/ Jenny

Ett gott skratt.

Jag kollade igenom min kamera, till min försvåning såg jag att min lillebror och hans kompis suttit och tagit foton;












Jag fick mig ialla fall ett gott skratt.

Sagostunden

Här kommer lite bilder från våra sagor vi spelade upp för målgruppen; DAGISBARN!

Petra, Mikaela, Viktoria och Johanna innan vi börjar spela.

Här sitter vi och laddar.

My som prinsessa.. Sandra, Sara och Jonathan är träd!

My som prinsessa, Sandra, Jonathan och Sara som träd.



Vägen till Dr. Smurf
Jonas på bas, Moa på fiol, Sofia på piano och Caroline är berättare.



"skådespelare": Viktoria som fjärlil, jag som prinsessa, Emelie som ekorre och Marielle som katt.



Jag har ätit flugsvamp och kan bara botas av Dr. Smurf.



Dr. Smurf kom till vår räddning.



Prinsessan Lilja och den magiska skatten.
Ni ser även anat folk, bla rumpnissen i saga nr ett; Prinsessan och rumpnissen.

Glöder


Om alla andra var som vi
Så skulle det inte bli den sorts magi
Vi byggt ihop, som gränsar till mani
För jag är ganska orginell
Och du är speciell, en sorts rebellisk relation
Sen våran första kväll

Sen dess glöder vi
Sen dess brinner vi
Sen dess kväver vi
Sen dess blåser liv

Att börja om det har sin charm
När frostig is blir varm
När våra arma hjärtan möts, och läker i varan

Det gör så ont med tvära kast
När ingenting är fast som när nått vasst blir mjukt igen
En underbar kontrast

Sen dess glöder vi
Sen dess brinner vi
Sen dess kväver vi
Sen dess blåser liv

Om alla andra var som vi

Så skulle det inte bli den sorts magi
Vi byggt ihop, som gränsar till mani


av Thomas Järvheden, Glöder

UG


Ikväll är det UG. Jag och Josefin har bakgruppen. Ska baka chokladbollar, mums. Fast man kanske inte är så sugen när man gjort 300 stycken? Får hoppas på att det går bra iaf. Nu ska vi åka om tio minuter.. Hade faktiskt nog hellre varit hemma och haft en lugn kväll, men ja. Nu laddar vi för 100konfirmander och 40 faddrar och ca 20 ledare. Heja heja!

JAAA!

Idag fann jag 3 par skor på skopunkten, det betyder att man får tredje paret gratis. Dock är jag inte helnöjd med alla tre, ett par är jag sådär fäst vid. Tror de får åka tillbaka. Men då får jag åtminstone 50% på det billigaste paret. Helt okej ändå! Jag var nöjd när jag klev ur affären, men kom på att ekonomin denna månaden inte hade utrymme för impulsköp. Men ett par svarta stövlar behöver väl alla? JA! Och ett par sköna UGG´s behövs till vintern. Ja, de två paren får behållas. Ska bara intyga mor min om det också. Ha! Hon säger troligen "du har väl tillräckligt mycket skor?" Ehm, nej? svarar jag då.

Dags för stor städning på mitt rum, kan behövas.

Jag gillar Thomas Järvhedens låt Spela svår

"Passa på, spela svår, medans det går"

/ Jenny

Oj


Nu sitter jag här igen, fast jag en gång satte stort minus på programmet. Nämnligen lyxfällan.
Någonstans tycker jag det är bra, kanske för att jag själv förstår mig på ekonomi bättre? Ja, jag vet inte varför jag dras till programet. Tänkte även kolla på Blondinbellas framträdande i en debatt ikväll 22.00 på SVT. Ska bli roligt att se hur hon för sig i ett sådant samanhang. Sedan ska jag sova.
Upp tidigt imorgon och dels plugga men även ut och övningsköra och fika med moster och två kusiner. Emma 26 Erik 25. Ska bli jätte trevligt! Ser fram emot det.

Natti!

/ Jenny

Länge sedan


Länge sedan, men aldrig för sent. Vicans 18-års fest med vatten tema. Detta är jag och Sofia som fiskare!


Sofia är snygg!


Jag i sydvässt och flytvässt!


Vican som pirat och Ebba som fiskare.

Du är vad du äter.


Du är vad du äter tycker jag är ett toppen program. Du kan vara osund fast jätte smal ändå. Det är inte alltid fetman som är problemet. Jag hyllar att programmet även tar upp smala personer! Just idag är det Katrin Schulman (kan ha stavat fel)... Och nu under tiden jag har bestämt mig för att städa, ska jag följa henne och se hur det går.
 


Anna Skipper som är hälsogurun i programmet!


Slamsugning


Det luktar något så fruktansvärt illa i vårat hus nu. Jag tycker det är vedervärdigt. Slamsugningstjänst är här för andra gången på ja, inte så lång tid. De konstaterade idag att det är ett rör någonstans under huset eller i gatan som gått sönder. De ska in och filma och se vilket det är. Detta vet de för att "ni bajsar väl inte tonvid med grus?" öh, nej. Förhoppningsvis inte. För allt de får upp i sin stora maskin är grus... Och otrevligheter.
Ja, vad sägs om att fixa om hela husgrunden? Det blev vår julklapp iår. HAHA! Vi får se vad som händer. Äckligt är det iaf.
/ JF

Sova, sova, säng, säng, säng...


Nu ska jag sova, äntligen. Det är skönt att sova när man känner att man gjort någonting på dagen. Ja, egentligen har jag inte gjort så mycket. Mitt humör har varit en jojjo, minst sagt. Ena stunden super glad och andra helt knäpp... Som sagt, berg-  och dalbana. Får väl skylla på att "jag är i puberteten".  Visst, det är man väl. Har man inte varit det tillräckligt länge för att iaf hålla koll på känslor och humör? Ja, den frågan lämnar jag öppen.

Nu ska jag alldeles strax sova. GODNATT!

/ Jenny

Onsdag


Det känns verkligen som torsdag idag. Men det är imorgon.

Mycket har hänt idag. Tjejer, snart åker vi! 10månader. Förhoppningsvis iaf! Ska verkligen se till att det blir av.

Kollar ni på Grey´s Anatomy? Gör det! Det är bästa serien som jag sett någonsin, mycket händer. Det kommer alltid upp nya intriger som är realistiska, inte massa påhitt här inte. Allting skulle kunna hända, sedan såklart är mycket överdrivet. Men, det går bra! En sak som jag stör mig på är de såkallade "Cliff Hanger". Jag vill veta, nu, vad som händer. Det är alltid så spännande. Händer det jag tror? Jag och mamma har ialla fall en teori om allt. Kommer säkert bli diskussion om det imorgon. Är ju klart en del som kollar på serien när vi är en dominerade tjejklass. Åh, nästa vecka... Kom fort!

/JF

David statyn


Nu är äntligen arbetet klart, det ska lämnas in imorgon och ett kort muntligt framtränade ska ske. Sedan lämnar jag denna staty bakom mig. Skönt är vad det ska bli.

Kommer bli dåligt med uppdatering imorn med tanke på att skolan slutar 16.10 och sedan är det ledarträff 18.00 innan dess ska jag in till stan en snabb runda.


Akut barnvakt


När jag kom hem sa mamma inte ens hej till mig;
Jenny spring in till grannen, de behöver barnvakt.

Ja, först duschade jag. Ringde och sa att jag skulle komma dit efter duschen.
mamman i familjen skulle på föräldramöte och pappan var och tränade. Men jag hann sitta i hela 20minuter. En bra gärning idag också?

/ Jenny

I´m yours.



You touch these tired eyes of mine
And map my face out line by line
And somehow growing old feels fine
I listen close for I'm not smart
You wrap you thoughts in works of art
And they're hanging on the walls of my heart


Sturelöpet

Sturelöpet gick av slapeln tidigare detta läsåret än förra. Redan idag har vi sprungit sturelöpe som iår var fem km på galgberget. Det gick bra för alla! Det var jätte många som sprang och det var solsken och fint väder. Grattis till Sofia som kom trea av tjejerna och grattis till Putte som kom tvåa bland killarna. Alla verkade helnöjda och glada. Det var en trevlig eftermiddag.

/ Jenny

Min dag

Ja, en inte allt för stressig dag.

Jag kan bocka för båda mina svenska inlämningar från läxlistan. De är nu klara. Ska bara rättas och finslipas. Nu ska jag påbörja min historia inlämning, och förhoppningsvis hinna plugga en aning spanska också. Har ju som sagt prov imorn.

Idag sjöng vi en låt på kören med en fruktansvärt din text, den kommer upp senare, eller någon annan dag.

Tillbaka till studierna.

/ JF


Dagen gryr

Ny dag, nya möjligheter. Att börja dagen med stadig frukost och träning är det skönaste som finns. Fler sovmorgonar och mer träning på morgonen borde införas. Styrkepass idag för mage och rygg stabilitet.

Mamma och pappa är för söta. Idag kom de in och sa "Grattis på namnsdagen" och gav mig paket. Sen när blev man uppvaktad för sin namnsdag? Men jag tackar för en bra mascara och ett par nya trosor. TACK!

Fullt ös medvetslös idag. Träning, sedan skola. Sedan är det solosång och kör. Hemma tidigare än vanligt idag. Vi tjejer ska sjunga mellan halv sex och sju, sedan sjunger killarna mellan tio över sju och tjugo i nio. Bra pluggtid där i slutet av dagen!

/ JF

Sovdags


Ännu en dag har dragit förbi och ingenting har jag fått gjort. Kanon Jenny! Får ta tag i livet och skolan imorgon. Ny dag nya möjligheter som vi så klytschigt säger.

/ JF

Tända ljus och höstmörker.


Ett ord som bara skrivs, utan mening.. Inget agerar, som jag hade hoppats. Ingenting sammarbetar. Allting inuti krigar. Ett ord utan mening, det skrivs som om det vore ingenting. Är det så?

/ JF

So sick...


You can´t break my heart, when it´s already broken.


Mysdag idag. Somnade någon timma innan jag skulle träna. Efter träningen njöt jag lite av en varm bastu. Detta var gott med tanke på att mitt rum är iskallt. Pappa ska byta ut mina fönsterhakar så det går att stänga mitt fönster ordentligt, vilket inte går nu. Nu ikväll åt jag god mat, som pappa lagat. Kycklingröra och pasta! Satt kanon i en tom mage. Jag och mamma kollade sedan på film. Därav frasen där uppe. Filmen var jätte bra. Jag önskar att livet var som en film. Helt klart.
Nu ska historian börja skapas. Wish me luck!

/ JF

Det kallas trötthet.

Tröttheten är enorm idag. Jag skulle helst av allt vilja dra täcket över huvudet och inte behövs gå upp på hela dagen. Nu har jag redan varti uppe, sedan halv nio. Upptakt med stan konfirmandrarna idag. Kyrkgång + presentation. Ikväll är det obligatorisk ungdomsmässa också. Innan dess träning klockan 4.

Nu måste jag ta tjuren vid hornen och börja plugga inför spanska provet som är på tisdag. Har även ltie småplock, som renskriva svenska uppgifterna och göra matte läxan. Varför exicterar läxor? Kan man inte gå lite extra tid i skolan och få allt gjort där? Enligt mig i nuläget hade det varit en väldigt praktisk åtgärd. Mer tid åt fritiden om det hade varit så.

Helgen har varit kanon, men trött är jag som sagt.

/ Jenny

Breakeven


They say bad things happen for a reason
But not wise words gonna stop the bleeding
Cos he's moved on while I'm still grieving
Cos when a heart breaks no it don't breakeven

You got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm tryna make sense of what little remains
Cos you left me with no love, no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a god that I don't believe in
Cos I got tI'me while he got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break even

Musik & avsnitt med C.

Laddar ner (oj, olaglig) med Carolina nu. tänkte ligga uppe och kolla på Gossip Girl, One Tree Hill hela natten. Har en massa bra musik på datorn nu. Äntligen! Tipsa mig!


Dina blickar söks.

/ Jenny


Jobbat.

Idag har jag inte gjort alls mycket, men en del.

Började dagen med att pappa väckte en väldans trött Jenny. Jag gick upp och bestämde mig att följa med och kolla på ett hus vi bokat tid för visning på. Det äventyret slutade efter 10 minuter. Renovering, det var det vi ville slippa. Icke sa nicke. Vi bor kvar!
Sedan flängde jag hem och vidare in till stan. Där smög jag in på synsam, ska kolla upp mina glasögon jag vill ha. De är så himlans heta! Det tyckte Madeleine (hon jobbar där) också. Hon sa att de var perfekta på mig. Jotack, de är snygga. VILL HA!
Jobbet gick bra, jobbade 6timmar med Madde. Lugnt kan man säga. Första dagen inte uteserveringen är öppen. Det betyder inte lika mycket folk och mat - lugnt. Vi höll högt tempo i början så vi har i princip suttit av de sista tre timmarna. Skönt, men det betyder - inte mycket dricks. Men ja, jag överlever.

Nästa helg är jag fri från jobb, eller. Nästan. Konfirmationen dock, fredag kväll och söndag. men annars är det lugnt. Lördagen tänkte jag ta mig en shopping tur på.

Nu kommer snart Carolina, vi ska laga lite mat och äta godis. Gott.

Ha en bra kväll!

/Jenny

Ska sälja mopeden..

Ja, min lillebror har bestämt sig nu. Det blir eu moppe för hans del. Jag har ju en 30 moppe, som går i 60, ca. Det är en Derbi Predator -03. Fint skick, små repor. (blir kanske omlackad.. ska serva innan säljning).

Någon som vet någon köpare? Kontakta mig isf. Pris kan diskuteras.

/jenny

Solen i ögonen

Solen skiner, hörde ni? Ja, solen skiner. Åh, härligt!

Jag och mamma har varit och kollat upp olika körskolor idag. Jag tror jag har fattat mitt beslut. Kostar lite mer, men ja. Man får väl testa och se? Får väga fram och tillbaka. För och nackdelar. Vart går/gick ska gå alla ni?

/ Jenny

Dagens goda gärning:

Idag har jag inte hunnit med mycket. Men när man minst anar det kan man vara till hjälp. Jag och mamma skulle åka och handla lite sallad, jag behövde en ny deo också. När vi är på Netto så sitter det en rullstolsbunden man och ber mig hjälpa honom packa upp hans varor och även packa ner de. Självklart hjälps jag och mamma åt. Jag packar upp åt honom, han betalar jag packar ner åt mamma och vi hjälps åt med hans saker.

Känns bra när man kan vara till hjälp.

Snart (om ca 1timma) kommer min söta mormor på middag. Mamma har lagat potatis och jätte god stek i ugnen. Den har stått och gjort sig klart i ugnen hela förmiddagen. Mört och gott! Jag blir hungrig och sugen när jag tänker på mat. Någon mer än jag?

/ Jenny

Troligen.

Ja, här sitter jag. Kollar på lyxfällan igen, trots att jag ofta är arg på de som anmält sig. Ändå intressant, med tanke på att något inom ekomoni är jag sugen på att jobba med som vuxen. Iaf än så länge.
  På tal om matte, jag är super nöjd med vår indelning.

Det är så att tre samhällsklasser på Sture har slagits ihop, och delats efter förmåga och det man vill uppnå. Vilket betyder att de som har svårare för matte som berhöver mer repetion på grunderna får det. De som vill ha grunder men även lite mer svåriheter får det. Och de som satsar högt får hjälp med att inte traggla grunder så mycket utan kan gå vidare i fortare tempo. Verkligen kanon! Och fortfarande har alla chans till höga betyg. Detta var verkligen ett utmärkt sätt att få extra hjälp. Alla skolor borde ha det så, om det är mycket nivågrupringar i klasser.

Jag tror redan nu att jag snart ska stoppa om mig själv och säga godnatt. Har varit en lång dag utan någon vila. Har sovit dåligt några nätter nu också. Det ska jag försöka ändra på.. Inatt har jag inga måsten att vakna upp till. Skönt!

Ja, vad ska man säga?

Förlåt för dålig uppdatering. Det har inte gått att gå in på publishme.se för min del. Fråga inte varför. Men jag är back in buisness..

Idag har vi pluggat i skolan, kollat runt på stan haft prov, tränar. Jag väntar på kinamat! Ska bli väldigt gott.. Låt det där gymnasiemötet för min lillebrors del gå fort. Jag vill ha mat!
 Förresten, för min del är det helg. Ska bli väldigt skönt att sova ut ordentligt imorn! Mormor kommer på middag också vid halv ett. Ska bli trevligt att träffa min mormor igen. Var ett tag sedan!

/ Jenny

RSS 2.0