Stressa ner

Dagen började bra, åt mysigt/trevlig frukost med Oscar, Oskar och mamma. Oboy och mackor satt inte fel eftersom gårdagens matrutiner inte var de bästa. Sedan åkte Oscar hem, jag skulle bege mig till kyrkan med min lillebror.

PANG sa det. Jag flög nerför trappan, (ja, bara halva) sittandes på rumpan. Aj, min svanskota. Gör fortfarande ont i hela ryggen osv. Pappa kom och hjälpte mig upp från trappan och sa "Du får inte ha bråttom ner för den trappan och inte med sådana hala strumpor" Just det, strumpornas fel. Mamma däremot sa "Du har så många järn i elden och behöver stressa ner, du kan inte göra allt på en gång, stanna hemma nu från kyrkan och gör skolarbetet". Sagt och gjort, här sitter jag. En ömmande rygg och med skolarbete. Snart är det klart, tror jag. Jag har iaf skrivit 2 A4 vilket var det man skulle. Sedan gäller det att sätta ihop det snyggt, få bra avslut och bra inledningar på alla styckena.
Kan tillägga att det handlar om ekosystem, hur de fungerar och hur de påverkas av oss människor. Rätt intressant när man nu känner att man har tid för att sitta lugnt och stillsamt med det. Den enda punkten jag inte kommer fram till något vettigt på är vilka som är destuenterna, alltså nedbrytarna. Maskar där också? Jag ska kolla vidare och försöka slutföra mitt arbete, det finns ju annat att göra också än att sitta vid en dator och hänga hela dagen!

/ Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0