Nyårsafton!

Nyårsafton idag, innebär. Städning, laga mat, fly fältet. Iaf för min del. Idag ska jag hjälpa till här hemma, så de får det bra. I eftermiddag ska jag hem till Jonna göra mig iordning och sedan ska vi över till Louise! Det är där jag ska spendera hela kvällen.

Nyårslöften, har ni tänkt något på det? Det har jag. Vad sägs som att..

- Sluta pressa mig själv för hårt. Det kan gå dåligt ibland, man lär sig av sina misstag.
- Börja plugga i tid till saker, istället för att sitta kvällen innan och ha panik.. (skyll dig själv!).
- Tro på mig själv mer, tänka; Jag vill, Jag kan, Jag ska. Allting är möjligt, iingenting är kört.
- Tycka om dig själv. Det kan alla träna på, enligt mig. Även den med bäst självkänsla ch självförtroende kan falla på vissa delar. Kanske man känner sig själv, men måste våga släppa andra in på livet? Eller, så vill man anda väl att man glömmer bort sig själv? Det gäller att tänka och fokusera, man kan alltid bli bättre på att uppskatta sig själv och andra.

Det var väldigt flummiga och abstrakta löften, men.. Ja. Kanske mer konkreta komme rupp i huvudet senare. We will seeeee...

/ J GOTT NYTT ÅR!

Ny dag - nya möjligheter

Läser mitt horoskop för dagen.

Jag kan ha tur i sällskapsspel.
Jag bör se upp och tänka till innan jag säger något till mina vänner. Allt kan tas fel idag.
Jag bör inte försöka tjäna extra på något jobb, jag kommer inte få någon extra slant.
Jag kan ha chans att reda ut ett och annat med min partner, då vi möts på en jämlik nivå.
Jag har lätt för att bli sjuk idag också.

Låter det lovande? Idag ska jag och Carolina in och göra staden - igen. Ska troligtvis möta upp Caroline och jag kanske ska träffa Jonna sen. Väldigt mycket kanske, men. Det kanske blir bra ändå?

/ J


Sova?

Caroline har åkt hem för länge sedan, Carolina och jag är fortfarande uppe. Snacka om att prata skit, haha! En riktig tjejkväll dvs. Även Carolina och jag ska sova nu, ska ju upp "i tid" imorn. En liiiten runda på stan, sista finliret innan nyår.

SOV GOTT

/ j

Sova?

Caroline har åkt hem för länge sedan, Carolina och jag är fortfarande uppe. Snacka om att prata skit, haha! En riktig tjejkväll dvs. Även Carolina och jag ska sova nu, ska ju upp "i tid" imorn. En liiiten runda på stan, sista finliret innan nyår.

SOV GOTT

/ j

Underbar dag - måste jag säga

Dagen har varit underbar hittils. Började med att klockan ringde klockan 07.00, mindre roligt. Men jag och Oscar låg lugnt kvar, snozzade klockan en halv timma för att gå upp 07.30. Detta gjorde vi för att jag skulle äntligen få ta bort mina stygn från munnen. Nu har jag inte något som sticks och gör under under överläppen, vilken befrielse! (Dock gjorde det lite ont, men det glömmer man snabbt bort.) Eftersom vi inte "hunnit" äta frukost hemma gick vi till Espresso House och åt en klassisk frukost. Kan jag varmt rekomendera!

Jag träffade sedan efterlängtade Caroline på staden. Hon hade haft det otroligt bra i Verbier, (ursäkta min stavning). Vi kollade runt en massa, men ingenting föll oss i smaken. Lite linnen hit och dit, vanliga och basic. Men, tänkte jag; "De finns hela tiden, så.. Varför slösa pengar nu?" Därför köptes inget i kläsväg idag. Carolina hade varit hos frisören och kom för att säga hej till Caroline. Vi kikade ännu mer och ja, till slut landade ett nagellack (genomskinligt lite rosa) och två böcker i min väska.. Gossip Girl böcker, de heter ingen gör det bättre och fiender i vått och torrt. De är nr. 7 & 8 i samlingen, finns ca 12 böcker.


Väl hemma med Carolina gjorde vi varma mackor, mozarella! Nu har jag varit och tränat, gfick nytt kort idag. Jag har nog aldrig varit lyckligare, det var så skönt att träna av sig. Vem kommer somna gott inatt? Jenny tror jag hon heter.

Ikväll ska jag träffa Caroline och Caroline, kolla på film. Men den stora frågan, hos vem? Vem orkar ta sig till vem?

/ J "en härlig dag"

söndag, härlig söndag!

Söndagar innebär vila, det har jag verkligen gjort. Pappa gjorde väldigt god mat, är nästan helt proppmätt. Sedan kollade jag och mamma på "tjejen som föll överbord", tror det hette så. Goldie Hawn i huvudrollen. Nu sitter jag och väntar på att Oscar ska komma, vi ska gåoch köpa Ben&Jerrys´s eller godis, vi får se.

Jag fick precis sms ifrån Caroline, hon är hemma!! Jag ska träffa henne imorn, ta en runda på stan. Kolla in rean, fast det är hennes värsta! Ska bli roligt!


En bild på Caroline och Amanda i somras. Amanda och Malin var och åt & kollade Björn Gustafsson DVD igår hos mig. Idag kom Caroline som sagt hem, så hon var inte med på kalaset, men kanske blir det myspys imorn?



/ J

Promenad i mängder

Jag sov länge idag, bredvid min Oscar! Klockan tolv steg vi upp, åt frukost och sedan dess har vi promenerat hem till honom, jag mamma och Oscar, sedan gick jag och mamma hem. Jag fick en tidning. Efter två timmarna promenad i detta kalla, råa väder så vad jag nöjd. Jag har legat under en filt, läst lite i tidningen. Bytte precis om till myskläder och hoppas att pappa ska börja laga mat. Gorgonsola/ädelost sås med färskt pasta och något kött. Fläskfilé hoppas jag på!

Hoppas alla har haft en bra helg, om 4 dagar börjar det nya året. Ska ni läga nyårslöften?

/ J


För ett år sedan...

För ett år sedan befann jag mig i Thailand. Vi hade precis anlänt till Koh Samui ifrån Krabi. Det hade varit en lång dag åkandes på alla möjliga fordon och "mellanlandat" på de mest konsitga platser. Bland annat mitt ute i ingenstans i en gränd med endast ett litet, litet café. Dags att skaffa kunder där? Haha!

Detta minns jag som om det vore igår.



Dessa tre glada människorna jobbade på den restaurangen vi åt mestadels på. Magic! Han längst ut till höger är en aning feminin, höll sig åt intill kvinnan i rött. Och han i mitten bredvid kvinnan senverade oss jämt och ständigt. Det var annat där. Där åt vi ute varje kväll, solade och vi umgicks, helt tiden!

Helt vanlig lördag

 Helt vanlig lördag idag. Jag och mamma ska in till stan, lämna tillbaka två t-shirtar och två leggings (likadana) även byta en berlock. Vad ska jag välja för någon? Bra fråga!

Ikväll kommer Malin Fröet Fröström hit, vi ska äta tacos och umgås, kolla film. Någon med Björn Gustavsson? Kanske Amanda också kommer med. Vore hel kul ju! 

Julen har varit fantastisk, gick bara för fort och det resulterar i. Jenny längtar redan efter julen 2009. Är jag ens i Sverige då? Familjen är sugen på att tex. åka till USA eller ett varmt land. Vi får helt enkelt se. Jag har också börjat fundera på nyårslöften. Ska jag lägga något/några sådana? Det återstår att se!

God fortsättning!

/ J


Juldagen

Juldagen är bland de mysigaste dagarna under julen. Då åker vi till min moster Inger och äter mat, julgodis och umgås med släkten. Självklart leker vi. De goa ungarna Melker och Vidar träffar man. De är min kusins barn, underbara är de!



 Oscar och minstingen Vidar!



Vidar ligger och halvsovr på mig och Melker lutar sig tryggt tillbaka och halvsover han också! De är underbara!



Vidar sover fortfarande på min mage och Malker ville fotta "kittelparet".. Melker höll på att kittlas HELA tiden! Bus unge allt!

Julafton i förrgår


En underbar julafton med skratt och gråt. Massa julklappar delades ut och humöret var på topp.

    

Årets, fula julgran! Dolly öppnar paket!


 

Pappa tog en powernap på soffan innan vi begav oss till Kerstin och Ila, mammas moster och morbror!



Tradition, kort vid julgranen, men i å rskymde vi den...



Därför, här är den!



Mamma och Anita fixar och donar i Kerstins kök!

 

Lillebror Oskar och kusin Emma väntar på fika.



Jag väntar också på fika.



Ilas bod, med alla tomtar och grisar. Där dricker vi glögg.



Kusin Erik har också förflyttat sig hem till mormor, precis som vår familj!



Tomten kom hemma hos mormor efter kalle!



Julbord hemma tillsammans med familjen Sjögren!



Oskar, Nettan och pappa äter gott...



Tomten kom även hem till oss!

Det var en lyckad julafton som sagt; tack för allt.
Jag ick mycket som jag önskat;
- Svart väst
- T-shirtar (ska lämnas tillbaka)
- Berlocker till mitt Thomas Sabo armband
- Byxor (chinos)
- Anisktbehandling
- Presentkort på smink (I.D eller något annat bra)
- Jacka
- Kofta
- Leggings.
- Träningsbrallor!


Ja, tack för allt!

....

Datorn vägrar att sammarbeta med mig, därför kommer bilder och resumé från min julafton upp senare. Nu ska jag kolla på Mamma Mia med mor min, hon fick den av mormor i julklapp! Tack säger även jag, en av de bästa filmerna jag sett!

Här kommer vår julgran så länge!


Soda Streamern från farmor och farfar var lagom kamoflerad. Vad kan det vara?
Haha! Tack för en bra julafton!

Dan före dopparedan

Igår bakade jag och Oscar julgodis tillsammans med hans mamma och moster. Både knäck och ischoklad, dock blev inte ischokladen någon höjdare. Helt okej, men faller inte in i min smak. Knäck är godast!

I söndags slog jag och Sara in paket. De är de sista paketen jag någonsin vill slå in. Nej, inte riktigt men jag slog in  ca 40-50 stycken sittandes på Saras nystädade golv. Ryggen fick sig en omgång kan jag meddela. Vi träffade även Sofia en lite stund, kollade på massa bilder hon tagit i Paris. Det var verkligen roligt att träffa henne igen!


Sara sitter på golvet och slår in sina keet! Både julklappar och paket till Ulf!



Oscars paket till mig, jag är jätte nyfiken. Det stora svarta och det lilla vita är från honom, det mellan-stora vita är från hans mamma och pappa! Tackar hjärtligt!




Idag/ikväll kommer mormor, Lotta och Sven med barn. För ovanlighetens skull komer även farmor och farfar, detta pga. att de inte kommer hit imorn kväll utan väljer att åka till Göteborg till min faster. Vi ska äta julbord och ha det trevligt.

/ Jenny - IMORN ÄR DET JULAAFTOOOON!


Julklappar klara.

Idag är, nästan, alla inslagna. Fast, de är kvar hos Sara. Började ösregna precis när jag tänkte bära hem de. Istället gick jag och Sara över till Sofia som kommit hem från Paris! Det var härligt att träffa henne, fast vi inte ens var flitiga på att ses innan hon åkte. Kanske kan förbättra det något såhär till 2009?

Nu tänkte jag krypa ner halvt under täcket med lite godis, en film och en bra tidning!

/ J

Klippa klövar och slå in paket.

Klippa klövar på en gris som båda har klaustrofobi och höjdskräck är inte det lättaste. Hon skriker och skriker, när inte ens mat tystnar henne, då är det jobbigt! Men till slut fick vi tag i lite på klövarna, men då börjar hon kissa... Ja, man kissar väl ner sig när man är rädd? Likaså gör grisarna!



Nu ska jag hem till Sara och slå in mina julklappar, även några av pappas. Kommer hem sent ikväll. Jag och Sara ska pyssla och ha oss hela eftermiddagen. Alltid lika mysigt nu när dt verkligen lider emot jul. Vad säger man, 2 eller 3 dagar kvar? Ehm, två hela dagar. Men med dagen idag så 3. Låt oss säga. 3!

/ J

Another you.


So many times I was alone and couldn't sleep
You left me drowning in the tears of memory
And ever since you've gone, I found it hard to breathe
'Cause there was so much that your heart just couldn't see

A thousand wasted dreams rolling off my eyes
But time's been healing me and I say good-bye...

'Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
'Cause someone makes me whole again
For sure... I'll find another you

Could you imagine someone else is by my side?
I've been afraid I couldn't keep myself from falling
My heart was always searching for a place to hide
Could not await the dawn to bring another day

You're not the only one so hear me when I say
The thoughts of you, they just fade away

'Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
'Cause someone makes me whole again
For sure... I'll find another you

Sometimes I see you when I close my eyes (Oh~!)
You're still a part of my life...

But I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
'Cause someone makes me whole again
For sure... I'll find another you, mm...

Oh, I'll find another you

/ Cascada - Another you

Julklappsbelamrat.

Det är inte klokt! Hela mitt rum är belamrat av julklappar, mamma vill att jag ska slå in, pappa likaså. Det gör jag så gärna. Men hur ska ja gfå med mig alla hem till Sara imorn? Kanske borde jag börja slå in något enstaka redan nu? Jag tror det!

/ J

Lördag, 3 dagar.

söndag, måndag, tisdag.. ONSDAG! Bara tre dagar kvar av nyfikenhet och spänning!

Igår tillbringade jag dagen på staden i princip. Började klockan 10.00 att träffa Caroline L för att göra våra naglar fina! Sedan mötte jag upp Sara, gick och shoppade klart julklapparna. Pavle, Saras pojkvän mötte upp oss en stund. Jag hjälpte honom att hitta Saras paket, hoppas hon nu blir glad. Annars får väl jag också medskuld? Haha! Jag hade blivit glad för det iaf!

Idag är tanken att åka in till stan, försöka få taget sista sprutan och sedan mot eftermiddagen är planen att köra upp till Göteborg för att fira min faster Marie, hon fyller år idag.

Dags att fånga dagen!

/ J

Operationen!

Ska förklara kortfattat hur operationen gick till;

Igår visade det sig att mitt tandben hade växt klart, och att det gick att sätta dit en skruv.
De börjar med att skära fyra fåror så tandbenet blottas. (efter att jag fått en "borta-tablett" och 10 bedövningssprutor), sedan borrade de ett hål (bakom nästan typ) och sedan satte de dit en skruv. Skruven ska fungera som en ny rot, eftersom jag slog ut den också. Och sedan den 9april får jag en ny tand! Visst är det fiffigt att man kan få "ny tand + tandrot"? Det tycker jag.

Efter operationen åkte jag till skolan, gav pepparkakor i 10min sen gick jag och lade mig.. Trött är bara ordet!

/ Jenny

One three hill.

Nu ska jag kolla på ett, två.. tre? avsnitt på OTH innan jag knoppar in. Måste vara trött imorn enligt modern min. One three hill är bäst!


Dagen är nära!


Imorn är det dags för andra operationen, hoppas att den "lyckas" utan komplikationer imorn. Nervrak som sagt är jag, men det kommer gå bra.

Men.. Ska jag lakka mig nervös eller senil? Jag ringde mamma klockan fyra idag, även pratade jag och Caroline "Om 45min ska du ta livmoderhalscancersprutan." ja oups, mamma frågade när jag kom hem. Hur gick det att ta sprutan. Ojdå, det glömde lilla, senila/nervösa Jenny. Ojoj! Vilket ett..

kommer in en bild imorn på hur jag ser ut, om det nu är något att se. Jag förklarar också hur operationen går till. Låter säkert värre än det är.

/ Jenny - som ska vara uppe länge, för att kunna sova imorn!

Hi, scrap.. osv

Jag och Caroline i min klass fick för oss att åka hem till henne och plugga efter maten idag. Historia blev det som sagt, men innan dess körde vi inom en ny öppnad scrap booking affär. Mitt nya mål att göra är, ett finfint album till mamma.. Alla thailandsbilder först. Med tanke på att hon inte framkallat några thailandsbilder så tycker jag dt vore roligt. Ikväll gäller det att kolla igenom våra kameror :-).

Ja, historia pluggning blev det också... väldigt lite av. Men det sätter sig mer och mer, bara man pratar runt omkring det. Wish me luck tomorrow? Provet går av stapeln då.

/ J "en nervös J"... 2 dagar kvar.

Nedräkningen har börjat.

Nedräkning till massor, både roliga, tråkiga, förväntansfulla saker är igång..

2 dagar; Historia prov & Livmoderhalscancer sprutan skall tas.

3 dagar; OPERATION!! & avslutning - om jag orkar.

4 dagar; Nagelförlägning med Carrobarroliinisen!

5 dagar; Göteborg och fira faster?

6 dagar; Julklappsinslagning med Sara Carlsson! Vårt traditionella myspys.

9 dagar; JULAFTON!

Snart får jag en fin tand, ska bara stå ut!


Gratisbio.se


Är du inte medlem? Bli det! http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=97565

Det går snabbt och det är lätt att samla ihop poäng, när du så lite som har samlat ihop 500poäng får du en bio check, 1000poäng och du får ett presentkort på 300kronor och 1500poäng och du får ett presentkort på 500kronor och ett superpresentkort på 700kronor ska du ha samlat ihop 2000poäng. Men det är enkelt, bara du klickar på vissa annonser får du ca; 100poäng per gång, dessa går att klicka på ca 1 gång i veckan!

Bli medlem vet jag :)

/ j

måndag

Inatt när jag låg sömnlös kunde jag bara tänka på, snart ska jag gå upp, snart börjar skolan, snart, snart, snart. Och en massa måsten slöt sig in i mitt tänk. Sedan dök det upp en lampa, jag har ingen första lektion. Alltså börjar jag 13.00, skönt! Idag fick jag en härlig sovmorgon. Har hunnit plugga en del historia, inte mycket. Det sätter sig ju aldrig!

Dagens måsten;

- göra klart NK-labbar fullständigt, har lite kvar.
- göra spanska läxa.
- plugga historia i den mån jag hinner.

Det var nog "allt". Kanske gå ut en runda med söt-Dollan också?

/ J

Inte nog med lussetåg.

Lussa, lussa, lussa. Snart är det dags att åka hem till Ila och Kerstin, där bland annat mormor och några mostrar, sysslingar är. Vi ska sjunga för fulla muggar. Moster kommer snart hit och vi ska "klä på oss". Kanske dags att torka håret och sminka te sig?

/ J


Måleri

Tredje advent och även tredje ljuset är tänt. Det är en härlig dag, känner jag på mig. En målare har varit här och kollat. Precis efter nyår drar det igång. Här ska det målas och tapetseras, målas tak och lister, även dörrar. (på nedervåningen). Vår äckel-toa, kallad, ska gå sig ett ansiktslyft. Kakel och klinkers, och jag ska få välja, ska bli härligt. Inreda är något enormt rogivande.

Idag ser min dag ut såhär;

- plugga historia, påbörja det. Stort, betoningstort prov på onsdag.
- Fira mammas morbror, ska dit och lussa... Tradition.
- Gå ut och gå en promenad. Är behövande efter denna goe helgen.

/ J

Twilight

Nu har jag sett Twilight, rekomenderar den varmt. Det är en film alla bör se, och ändå gick det ut två personer ur salongen efter en halv timma? Hur kommer detta sig. Den var underlig i början, men tog sig till höga höjder på slutet. Riktigt bra film, den kommer hamna i min samling så snart den kommer ut. Ett måste att åtminstone se.

Jag lärde mig, det gäller att tro tillfäckligt mycket och försöka vara orädd.. Det är så man når sina mål!

Tack för en trelig kväll, och en bra bio Carro! (Carolina).

/ J "en lycklig j"

Skola, skola inget jobb..

Jag går i skolan, dagarna i ända. Hade hoppats på mycket jobb i jul. Dock blev jag väldigt ledsen när jag såg, det har börjat tre nya killar, som jobbar en hel del. Jag har fått ett, bara ett enda jävla, ursäkta svordomen, i hela december. Och då har Harry´s ändå öppet på dagen (får bara jobba dag) dagarna innan och efter julafton även strax efter nyår. Detta känns riktigt surt. Men vad gör man? Börjar söka andra jobb? Jag blir pank, och så får det förbli!

/ J "en arg j"

Du är den!

Du är allt jag nånsin önskat  
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge







För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära Är att framtiden är vår

Lalala...

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga

Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge
Ja, all min kärlek får du bära Hela livet vill jag ge

Regnet det bara öser ner.

Hela dagen känns som ett ösregn. Regnet faller, sminket rann när man var ute och håret blev tvättat och det är faktiskt även såkallat huvudvärks väder. Mitt huvud är hängit och slött... Måsten tränger på, måste göra spanska läxan, måste plugga matte inför provet. Osv! Aldrig känner jag mig pigg. Men det ska jag försöka ändra på. En bra början, kolla upp synen?

Två snickare var här idag och fällde ner vår valv från vardagsrummet till matplatsen. Blev jätte fint, snart kommer även nya tapeter upp, förhoppningsvis innan jul så det är riktigt fint här då. Bilder kommer komma på detta!

Regnet det bara öser ner, snälla.. Börja snöa istället, julstämning krävs såhär bara 16 dagar kvar till julafton!

/ J

Nöjd?

Det där med att vara nöjd. Vad menar man? Kan man någonsin vara nöjd?

Att vara nöjd med tex. sin kropp. Hur många är det egentligen? Tittar man på varenda kroppsdel på vem som helst,jämför trycker ner osv. Man kommer hitta fel, på även den man tycker är perfekt! Har man rakt hår, vill man ha lockigt. Har man små tänder vill man ha stora, har man blå ögon vill man ha bruna. I dagens läge kan man ändra på hela utseendet, så varför sådan stress om att vara nöjd med utsidan? En liten operation, färglinser, locktång/platttång lite hårfärg och du blir som en ny människa.

Människor borde fokusera på att vara nöjda med sina insidor, som att tänka. Är jag nöjd med mig idag? Jag gav komplimanger till andra, jag uppskattar det jag gjort för mig själv och min nästa och jag har lett hela dagen. Det kanske gör att man blir mer nöjd med sig själv? När man känner sig som nöjdast är när man, hejat på någon som såg nere ut. Ger en stöttande kram till någon som behövde det. Log mot förbipasserande. Ja, det är mycket som kan göra en nöjd. Som tex. På gina tricot kunde jg runda upp två kronor som går oavkortat till röda korset? Tänkt dig hur mycket det kan hjälpa någon annan om alla affärer osv kunde göra det. Äntligen kommer de dumma priserna som 99 ist för 100 till nytta. Den sista kronan kan man skänka. Mer sådant och mer att tänka.

Vad ska jag göra idag ? Sätt upp mål.

Mina mål för morgondagen;

- Jag ska vara positiv och le hela dagen!
- Jag ska träna.
- Jag ska ge ärliga och uppriktiga komplimanger och..
- jag ska vara mysig mot mina föräldrar
- Jag ska plugga klart inför matte provet på torsdag.


Att få fina blommor piggar upp en, och gör en mer nöjd med sig själv och sin insats!

Ingen inspiration.

Jag har ingen inspiration till att skriva ett underhållande inlägg. Bland annat därför ska jag hå ut och hå en promenad med Sara. Dags att göra något annat än, plugga, sjuga, träna och sova. Ta tag i dig Jenny!


Lördag, kvällen!

Igår efter kören lussat begav jag mig över till Halmstad teater. Där kollade jag, med familjen och ett stort gäng på Chalmerspexet. Riktigt bra i år, handlade om Picasso. Man lär sig mycket, som att..

- Det är lika säkert att Picasso ska måla som minus och minus blir plus.

Många skämt och skratt, även aplåder. Efter spexet var det hem till Pia och Björn där det var stor buffé, champange och massa glada tillrop. Och sen åkte jag för att träffa Oscar, hemma hos hans kompis. Slutade på akuten pga. Oscar hade kramp i magen. Doktorn kunde inget göra och vi tog taxi hem till honom. Vilket avslut på en sådan kväll. Oväntat!

/ J

Lucia nalkas.

Luciadagen är inte förrens nästa lördag, men idag invgist luciafirandet för alla som medverkar i Noca Cantica och Cantabile, även publiken. Sånger som lusselelle (i annan tappning), Tärnansvisa, Natten går tunga fjät sjungs. Det ska bli roligt, en jenny är riktigt pepp nu!


Read head

Jag tror att mitt hår blir rödare än tänk. Oh shit!

/ J

Fredag - igen!

Tiden går något otroligt fort. Okej, kan bero på att jag ungefär sovit mig igenom 3 dagar. Men idag mår jag bra! Jag fick inte ta min livmoderhalscancer spruta i onsdags så det sköts upp till dagen innan min implantat operation. Kul vecka den blir? Historiaprov, spruta och opration. Får tänka postivt, sen är det lov! Bara två skolveckor kvar, kan ni fatta?

Det är lite som ligger framför en, läxor och ta igen för de två missade skoldagarna. Men det ska nog fixa sig, nu är jag full av energi. Blir så glad när spontana saker sker. Igår hjälpte Oscar mig med en sak i matten jag inte riktigt greppade. Sedan sov han här. Idag ringer Caroline Carlander och frågar om jag vill ses en stund, tackar man nej? Ofc no! Strax, så fort hon har duschat. Hon har varit så duktig att hon har sprungit nu. Ja, jag ska gå och möta henna på vägen. Det blir min motion denna veckan. Haha.
Efter att vi två, fikat? I guess.. Då ska jag möta min kära klasskompis Caroline Ludvigsson. Julklappskollning? Jag behöver hjälp, så hon får bli mitt moraliska stöd.

Vad kan man köpa till en lillebror? Jag har smått panik. Allt han vill ha är fööör dyrt. Julklappstips även till kompisar är tacksamma!



/ Jenny

slappedag

Ja, sjukdag. Inget roligt alls. Sov mellan 12 och 16. Är man trött och sliten då?
Mamma sa, troligen influensa. Allt svartnar för ögonen så fort jag reser mig och hela kroppen ömmar. Mår en aning illa också. Usch, fy och blä. 

Detta blev ett klaginlägg..

22dagar kvar !

/ J
  

Someday


Hur ofta tänker man inte "Varfär gjorde jag så, eller varför sa jag så?".
I mitt fall är det väldigt ofta. Skulle jag få ändra på saker och ting sekunden efteråt och göra det ogjort ade jag i många fall gjort det.
Att spola tillbaka tiden är omöjligt och man kan inte förklara saker ogjort. Däremot man kan ta till sig tillfällen när man kanske kniper käft och tänker till innan man slänger ut sig något man kanske annars hade gjort. Allt för att dämpa ångestkänslan.
Ta vara på tillfällen, var positiv i sammanhang och le hela tiden, nästan iaf. Förhoppningsvis kan känslan förbättras och man kan komma till att slippa tänka, varför gjorde jag så?

Detta behöver jag verkligen tänka på. Jenny, sluta upp att snacka innan du tänkt till!

/ Jenny - orden ekar i mitt huvud

1 december

Idag är det första december. Solosång sjöng Happy New Year. Och kören höll julstämning. För att inte tala om vår lilla bakning idag. Några flickor kom hem idag till mig och vi gjorde massa pepparkakor, knäck osv. Jul, jul, jul!

Sitter och kollar på de tre S:en. Sonja, Sanna och Shirley. Deras julshow sänds nu på tv 4. Mycket bra, speciellt om man vill ha mer julkänsla.

23 dagar kvar.

/ jenny

RSS 2.0