För idag klarade jag teorin!

Jag är överlycklig, har lyckorus i hela kroppen. Äntligen avklarat! Hade 57 rätt och 52 var godkänt så jag hade lite marginal. Känns som en sten har lättat från bröstet.
Yes, yes, yes!!!

Te-mys på kvällningen.

Som sagt kunde jag inte sova inatt.. Ikväll har jag förberett mig med varmt lugnande te.



Inatt hoppas jag på att kunna sova. För imorn ska jag ta det efterlängtade hålet i örat, bild kommer! Jag och moster Anita ska även köra en sväng, jag ska träna och förbereda svenskan inför uppsats-skrivningen även göra tyska glosorna. Läxor tar kålet av en.
Jag får tänka positivt; 3 skoldagar till sedan påsklov!!

Ojdå.

Det börjar dra ihop sig och nerverna slår visst lite spratt!

Godnatt!

Tänkte kika inom och säga godnatt.
Jag är inte ett dugg trött, känner nog av sommartiden.
 Men iaf..

Imorn står det körlektion på schemat på morgonen, sedan såklart skolan. Ska ha både musik och dans, underbart!

Sweet dreams / J

Jag känner mig upprymd!

Solen lyser starkare än den gjort på länge, jag har sagt det innan och jag säger det igen; VÅREN KOMMER! Jag har sett årets första krokusar, det är vår för mig då.
Jag och Josefin tog en mysig söndagsfika på Espresso House. Chai Latte för hela slanten, tyvärr var dt ufllt ute i solen så vi tog ett bord där inne, men att snacka får man ju aldrig nog av i vilket fall.

Jag måste plugga körkortsteori, men... Mina tester funkar inte. Jag får panik och vet inte vad jag ska ta mig till. En sak är säker; Ni kommer hitta mig nerbäddad i sängen tidigt med körkortsboken i handen. Måste plöja igenom sidorna med vikt last, lysen och ja.. Varför inte hela boken när jag väl är på g?


Vårshopping; När kommer den?

Jag sitter och spanar på Internet.. Nätshopping, smidigt men det är roligare att prova och tänka och impulsköpa. Jag vill ha snygga Gladiator/romar/jesus sandaler. Dessa snygga har jag sett på Bianco;
 

Vad tycks? Är den vita skon snygg, eller ska man köra på klassisk brun?



Stort tack!

Jag har haft ont om tid och lite bloggtorka på sistone. Ialla fall i helgen. I fredags fyllde jag år, nu är jag 18. En sak jag behöver göra är att öva in det. Jag är 18 år gammal. Jag brukar nänmnligen säga några år för lite, att jag säger 15 år är inte så ovanligt.



I fredags hade jag körlektion och pluggade även mycket teori på körskolan. Precis efter detta mötte jag upp moster Anita och kusin Emma i stan, vi skulle ta hål i örat. Slutade med att det hade blivit missförstånd, butiksansvarig hade sagt att det var drop in, när vi kommer dit säger hon "Vår håltagare äv bara hör på torsdagar". Aldrig mer Kittys smycken sa vårt ekipage och försvann snabbt där ifrån, lite lätt arga. Tur i oturen, Andy´s Tatoo som tidigare också tagit hål sa; "Lilla Berlin och Vacker har jätte bra piercare.. " Vi frågade såklart; "Vad säger du om Kittys smycken då?" Han svarade; "Jag vill inte uttala mig". Efter lite om och men säger han att det är rätt struligt på det stället. Tack säger jag, nu ska vi till Lilla Berlin och göra det istället!

Efter det åkte vi till Eurostop och kollade runt, så mycket vårfint det finns!

På kvällen efter lite städning vällde gäster, släkt och vänner in. Farmor och farfar kom och av mig pengar, lika så gjorde Monica & Bengt, Mormor, Inger & Svenne, Emma & Erik. Av Moster Bettan + familj fick jag en hårfön - bra! Strumpor och sockar också. Av Ebba + familj fick jag ett jätte fint armband. Av fam. Sjögren fick jag Gina Tricot Presentkort, det fick jag också av Faster Marie + familj. Massor av fina paket!
Jag fick även två jäte fina kort, ett av Kalle och ett av Beata & Oscar - tack, tack, tack!!!



Igår jobbade jag, sedan kom Andrea, Sofia och Vican - jag fick en jätte fin tunika och en sjal. Mycket vackert! Fick också en banantelefon av Andreas pojkvän och hans två kompisar. Haha!

Kvällen avslutades på b&b och tillslut körde Vican mig hem. Mötte mamma och pappa utanför som också hade varit ute och svidat.

Nu är det Let´s Dance i repris, vet såklat vilka som vann. Men vill se alla fina danser. Jag vill också kunna dansa så!!

Myndig idag!

Från och med idag kommer det inte stå "till målsman för Jenny Falkström" utan bara vara adresserat till Jenny Falkström. Jag vaknade för en stund sedan med skönsång från mamma, pappa och lillebror. Av mamma och pappa fick jag min efterlängtade klocka - bild kommer, även en sjömansinspirerad-kjol, av min lillebror fick jag en body lotion från The Body Shop! Nu har dagen bara börjat och det kommer ända mycket därtill. Bäst att kanske somna om en liten stund till. För jätte mycket ha rjag inte kunnat sova..

Är det bara jag som sover varg, eller tjuvsover innan de kommer in i rummet? Jag säger ju det, jag är som ett litet barn på grönbete, härlig känsla!

JAG ÄR ARTON ÅR IDAG!

Om en dag!

Detta väntan man väntat på i så många år.. Nu är det här, snart iaf! Om 4 timmar slår klockan tolv och enligt mitt pass blir jag då 18 år! Jag kan inte förstå det själv. 4 timmar kvar..



Idag har jag varit i skolan och körskolan, har även hunnit att träna med Sara Carlsson! Det var riktigt trevlig, spinning för sista gången som 17 åring. Nu går jag in för en mer seriös och "vuxen" Jenny. Vi får se hur jag lyckas.
Dagen idag har varit bra, slutade dock med snöblandat regn utanför förnstret nu, jag som har beställt bra vår-väder till min födelsedag! Jag hoppas det förändrar sig under natten!

/ J - sista dagen om icke myndig!

Kvällpromenad!

Jag och Emma tog en mysig kvällpromenad och snackade framtidsplaner. Vi har vårt drömhus fixat, båda har samma, hör och häpnad. Nu när man blir 18år är det mycket att tänka på som lättar för framtiden, bankkonton, utv. samtal.. Mycket förändras. Det blir inte som man är van vid... Och Emma, lycka till! You know what I mean!

Nu är det bara 2 nätter kvar, sedan är man "grown up". Kan man kalla sig vuxen? 

Gratisbio.se

Ni har väl inte missat? Gratis bio är perfekt för den som behöver ltie extra pengar till bion i helgen. Några snabba klicka på gratisannonser, besöka hemsidor och många fler lätte sätt är det enda som behövs för att få en biobiljett hemskickad. För redan när du uppnått 400 poäng får du en biocheck och registrerar du dig idag så får du 75 poäng som välkomnstpresent! Bli medlem nu!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=97565

Långa nätter - där ute finns en värld.

Jag sitter vid fönstret på mitt rum och blockar ut över grannens tomt. Som bara kära kan - som bara kärlek kan. Det är långa nätters fara, se det man vill se och vara den man vill vara. Långa nätter, någon man tyr sig till. 
 - Urdrag ur Melissa Horns - Långa nätter.


Solen lyser, jag ska snart "knäcka" ryggen. Snart kanske jag äntligen slipper att det knakar när jag andas - tummen upp! Svenska provet idag gick till botten, black out och på tok för kort inlärningstid. Man tror sig alltid kunna mer än man kan. Nu väntas idrotts inlämningen, dags att göra klart sista frågan. När jag till slut har rett ur hur det ska vara. 

Kolla, nu kom lillebror hem. Han ska lämna sitt moppe lås till mig eftersom jag är för lat för att cykla tar jag moppen - som ännu inte är såld. Körkort är på g, kommer kännas konstigt att köra moppe och inte bil, I guess!

/ J 

Och hur är det tänkt att jag ska klara att ta körkort?

Körningen gick jätte bra idag när jag och pappa var ute på vägarna. Jag körde till Trönninge och tillbaka. Hämtade upp lillebror på vägen. Han har varit och pluggat matte.

Teorin, teorin, teorin. Jag satt i 2,5 timmar idag. Jag kom fram till, det kommer gå åt helvete! Jag räknar varmt med att kugga. Jag hade 40/70 på ett repetionstest.. Och man behöver 52 för att klara det.. Eller, var det 53, eller 57? Det knäcker mig.
Pappa säger bara; "Ta det lugnt, du har ett tag kvar så plugga stenhårt varje dag. Sitt minst 2 timmar. Ha det som mål Jenny".
Kloka ord å sido, men jag måste verkligen sätta detta.. Blir att åka till körskolan imorn också..



Shit, jag håller på att gömma svenska provet imorn. Das att plugga Jenny.

Ursäkta för flummigt inlägg.

Det är en bra dag!

Trots att jag fick träningsförbud av min mamma idag så är dagen bra!
(
Träningsförbud pga. sår i munnen.. pga. operationen).



Det är en underbart bra dag idag! Solen skiner och ja,
GRATTIS SARA! Du är duktig, superduper duktig!
Nu ä jag jätte glad, så jag bjussar på en bild..


 



Detta är gårdagens dans outfit.. Linne från Gina Tricot, joggingbrallor från Team Sportia, hårband från H&M


 





































Detta är min dans outfit, gårdagens skall tilläggas!

Tänkte bara säga;

Operationen idag gick fenomenalt bra. Jag kallsvettades och hade tårar i ögonen när bedövningen lades, men sedan känns det ingenting! De tog ingen skallpell och skar i mig med denna gången, de tog.. (vet ej vad det heter) men sköternskan förklarade att det är som en pepparkaksform som de trycker upp runt skruven och sedan tar de bort tandköttet där så skruven syns. Sedan sätter de en stålsak utanpå skruven som tanden ska sitta på. Denna stålsak är nu mera synlig (under min nuvarande tand) jag kan känns stålsaken med tungan..

Jag måste sluta hålla på, tanden kan trilla av ..

Är det vår i Halmstad nu?

Solen skiner - men det blåser. Varmt och kallt, inne är det varmt och ute kallt. Får söka upp ett ställe där det är vindstilla, då kanske man till och med kan sola sig en stund. Härliga vår, är du kommen nu?

Idag står detta på schemat;
- Operation.
- Plugga körkortsteori och klara åtminstone fas F och ett repetionstest kanske till och med ett sluttest? Jag behöver komma igång nu!
- Skriva klart idrottsinlämningen, fråga 1-6 har fråga 6 kvar.
- Plugga svenska, svenska prov imorn på alla tidsepoker - vilka år, kännetecken och författare och deras verk.

Inte så mycket på schemat, men det tar sin tid lik förbannat.

/ J

Åh nej!

Jag satte mig för att plugga teori. Till min förvåning hade jag slut på tester. Jag trodde verkligen att man hade typ 5 chanser att klara en fas, men det är troligen typ 10 chanser på alla faserna. Hur tänker de egentligen? =/ .. Jag blev förvånad. Nu kan jag inte plugga teori idag och funderar seriöst på att natta mig för natten redan nu. Hellre gå upp tidigt, träna, plugga svenska, sedan operation och sedan åka till körskolan och sitta där och plugga i typ några timmar. Det är behövligt!

Jag bönar och ber, låt operationen gå bra imorn. Jag är allergisk (läs: gillar inte) bedövningssprutor, och ännu mindre när mamma säger; "De tar bara en eller två sprutor för de ska bara göra ett litet jack i tandköttet denna gången."
Tack mamma, ännu lugnare!

Måndag 23/3

Tiden går för fort, den rusar förbi..
Det känns som att jag är ute i jogging spåret och tiden springer om mig, hur fort jag är joggar så springer tiden fortare.
-Hemsk känsla.

Idag står;
*Skola
*Solosång
*Kör
...på mitt schema, emellan åt ska jag hinna plugga svenska, körkortsteori och kanske lite.. tyska.



Tack så hemskt mycket för hjälpen igår Linnéa, du är underbart bra!


Förlåt på sistone, om jag nu ens har någon trogen läsare. Jag har blivit slapp, känns inte som att jag har något väsentligt att berätta. Mitt liv är som en vanlig svensson. Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om, som skolan, körkortstime, kläder - vad som rör sig i mitt huvud osv.. Lägg en komentar så ska jag försöka skriva några rader så ofta jag kan och har inspiration till det! Önskas mer foton också förresten?

/ J

Ännu ett tack!

Detta fick jag igår;

Silverhalsband; av Marica och Fredrik (silver med ametist sten)
Guldhalsband; av Fedde & Frida (pilgrim - man kan hänga på saker på det)
Trosor + guldhalsband; av Malin och Carro (från twilft & guldfynd)
Presentkort på H&M; av lollo och emma (behövligt - tack så hemskt mycket!)
Choklad från Peter Beier; av Frida (gott, gott, gott!!!)
Presentkort på Bianco & Twilfit; av Sofia, Maria, Tobbe, Jonathan, Moa, Eveline, Marielle, Sandra, Victoria, Johanna, Jessica, Emelie L, Emelie J, Mikaela och Sara! (för att jag är shoppaholic av skor och vill ha ett par efterlängtade Hanky Panky, bättre kunde det knappt bli. )
Halsband, silver; av Oscar, Simon och Alex (från Pearls for girls - hade tittat på det tidigare, verkligen jackpot boys)
Underklädesset; av Jonna, Emma L, Ninni och Louise Lind. (skit snyggt)
Underklädesset; av Sara (äver det grymmt!)
Biocheck; av Jocke och André (vilken var det nu vi skulle se?)
CHIC bok; av Emma S och Maja (bra!!)
Underkläder i godis; av Josse och Helena
3 olika blommor; av Jennifer, Malin och Carro, Erik, Felix, Gustav x2, David, Tobbe.

STORT TACK ÄNNU EN GÅNG!!

(bilder på sakerna får ni hålla utkik efter)
/J

Stort tack till alla, för igår!

Klockan sju kom det några tjejkompisar till mig, Carolina och Caroline L. Vi började med förrätt, varmrätt och efterrätt. Mellan maträtterna diskade vi och lekte lekar. Så småningom, typ mellan nio och tio kom det mer folk. Jag fick en massa fint, förutom blommor var det underklädesset, 2 stycken, ett par trosor, 4 halsband, presentkort på H&M, Bianco, Bio och Twilfit, komentaren av sofia; "Nu kan du köpa dina efterlängtade Hanky Panky trosor. ja, äntligen. Någon helg ska jag åka upp till Göteborg, kanske när jag har körtkort? så ska jag shoppa en massa för att härliga presentkort!

om 6 dagar, är min dag kommen! Och jag längtar!

/ J


Förberedelser.

Det är mycket att tänka på, mitt huvud spinner för fullt. Jag är förväntansfull.
Imorn blir det hårfärgning, kul! Kommer före och efter bild!

/ J

Torsdag den 19/3

Tiden flyger iväg, om en dag och en vecka fyller jag 18år. Vart har dessa 18 åren tagit vägen? Jag är helt mållös. Solen skiner utanför mitt fönster, det är härligt och var inte alls så tungt jag trodde det skulle vara att gå upp vid 06.00. Jag brukar vanligtvis gå upp vid kvart i sju, men bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt igår och hellre gå upp tidigt idag så jag skulle få klart spanskan och kanske plugga matte. Jag hann med spanskan iaf, känns som en sten lättade. Eftersom solen skiner idag åker nog mina nya vita skor på, som jag haft nu två dagar. Förövrig är det jeans och t-shirt. Någon som har jeans tips, jag är i behov av ett par till!

Dags att cykla till skolan.

/ J

Marabou - daim!

Marabou daim är gott! Speciellt när man har huvudvärk och vill lägga sig i sängen och mysa framför Grey´s anatomy.
Varför gör inte ni det också?


/ J

Huvudvärk

Huvudvärk dödar mig, hur länge har jag inte burit på detta? Jag sover dåligt och har ont i huvudet - hänger troligen ihop med ryggont. Nästa onsdag, om en vecka ska den äntligen knäckas ut ordentligt.



Idag har dagen bestått av svenska, tyska, engelska och sedan idrottsprov. (De flesta har gjort idrottsprovet för två veckor sedan, men var på halka då)  Imorn är det matte prov och spanska redovisning.

Usch vad jag babblar om skolan. Det är det enda som går i mina tankar. Tänk imorn när allt är över för denna veckan, vilken känsla! Förhoppningsvis har jag roligare saker att komma med imorn, eller ikväll. hörs då!

/ J

17 & 18

Josefin Karlsson, världens bästa grann tös fyller 17 år idag! Bra att hon beställde vackert väder, solen skiner!




Hon i grått.

Ninni Erixon fyller 18 år idag! Körkort och krogen, kan det bli bättre? Stort grattis!


Hon i mitten!

/ J - 10 dar.

Måndag 16/3.

Denna dag betyder att det är 11 dagar kvar tills jag blir 18år, tiden går ofantligt fort.

Dagen har flutit på för fullt, pluggandet har gått bra. Fått en del gjort som var behövligt. Nu ska jag bara bli klar med engelskaglosorna och eng. inl och historia inl. tills imorn. Det är klart, ska bara skickas till min mejl så jag kan skriva ut i skolan. Hejhopp, inget roligt att skriva.

/ J

Gårdagens kvällspromenad.

Jag, Josefin och Gabriel var ute och gick en runda igår. Gabbe red på mina axlar, vi gungade gunga, jagade varandra och kollade på ankor. Josefin får vara barnvakt oftare så vi kan gå små mys rundor och gunga gunga. För, hur ofta gör man det själv i den här åldern?



Josse puttar fart på Gabbe i röda gungan!

/ J

Beteendeperspektiv - huh.

Psykologiböckerna ligger bredvid mig, jag kämpar emot. Vill inte ta upp dem. Snart är det ett faktum - jag måste läsa igenom boken och anteckningarna några gånger till innan jag kan sova tryggt. Hade varit skönt att bli klar med historia inlämningen ikväll också. Har ju trots allt sovmorgon imorn - eller ... träning? Hur som helst är det många måsten denna veckan, som jag planerat. På fredag när jag sitter hos Frida och gör iordning mitt hår kommer jag säga "Äntligen över".

Jag & familjen har precis varit och firat Viktor - barndomsvän - som fyller 17år idag. Det var vi, hans mormor, morfar - hans nya - hans bror - och sedan Magnus och Johannes också familjevän/barndomsvän. Vi fick flygande Jakob som jag också ska ha på mitt släktkalas - sicket ett. Sedan fick vi god tårta..

Om en stund efter jag läst igenom psykologin ska jag gå ut en sväng med Josefin och hennes lillebror. Vi tänkte gå till en lekplats, snacka skit göra benlyft osv. Självklart åker kameran med.

Vilket vårväder det är idag, helt otroligt! Solen lyser och det är några plusgrader. Men enligt väder prognoserna ska det slå om imorn igen och bli kallt, kanske till och med snö. Fy på det säger jag ochhoppas med hela mitt hjärta att det ska bli vår. Fast, egentligen borde jag önska snö - då kanske det blir vår?

Dessa formuleringar - haha!

/ Jenny - 12

Ny vecka; vad ska göras?

Måndag; Jag har psykologiprov, matte läxa.. Måste göas idag! (söndag). På kvällen har jag solosång + kör.

Tisdag; Spanskan inställd. Ingen psykologiläxa.. Däremot ska histora arbtet lämnas in och redovisas muntligt. Cora + aer. dance bokat.

Onsdag; Tyskaläxa, engelska läxa (glosor+planering), idrottsprov.

Torsdag; Matte C inl+ läxa. Matte b prov, spanska läxa.

Fredag; Då ska jag färga mitt hår!

Lördag; Ledig från allt och ingenting.

Söndag; Körrepetion.

Malena till Moskva!

Malena Ernman vann Melodifestivalen. En låt som sticker ut och är rätt klatshig och lite nytänk säger jag.
Kan bli antingen flipp eller flopp!



Gårdagens shopping;

Har äntligen hittat min kamerasladd och jag vill inte vara allt för sen med att börja ta foton igen.
Därför kommer ett snabbt foto på gårdagens shopping.




Vit Vaga Bond skor och leggins i "blommönster".

Väldigt nöjd måste jag säga.

Lördagen den 14 mars.

Idag är det lördag, hej hopp vad allting går fort. I torsdags var det full rulle, skolan, konf hem till Sara och ha det mysigt en stund. Igår hade jag körlektion, pluggade teori, åkte till Ge-Kås med Bettan och Beata. Hittade väl ungefär ett par leggings och ett par skor utanför på Sko-Boo. Men det var ett trevligt avbrott från allt plugg.

Idag är det jobb som gäller och ikväll kommer gäster för att se melodifestivalen, jag behöver plugga också. Nästa vecka är inte nådig. Den veckans planering kommer imorn.

/ Jnny. 13 dagar kvar.

Onsdags-lyx

Nu ikväll är mamma iväg med sin väninna. Som ni säkert vet fyllde mamma 45år för någon vecka sedan. Nu har en väninna kidnappat henne, det enda hon visste innan hon begav sig. "Var hungrig, du ska inte köra imorn och du ska vara stadig på handen". Jag är nog lika nyfiken som mamma var. Vi har tillsammans försökt lista ut detta i en vecka vad det kan vara. Vill att hon ska komma hem och berätta vad hon fick göra.


Mamma fick ju onsdaglyx, varför unnar man sig inget roligt på vardagarna när man sliter varje dag med skolan osv. Idag när jag skrivit ner en sida historia unnade jag mig att gå på bio med Linnéa. Vi såg "I taket lyser stjärnorna". Filmen var bra men slutet förstörde helheten, någonting kan inte dyka upp och sen inte tas upp igen? Stor miss! Boken var bättre, men filmen var bra. Kände med skådespelarna och ja.. allt blahablaha. Se värd, men vänta tills den kommer på film!

/ J

1929

År 1929 kom en av de värsta börskracherna. Den vi idag har sägs vara lika stor och om inte större än den 1929. Det var då jag förstod hur stor denna börskraschen var vi har idag. År 1929 hoppasde folk ut från fönstrena, speciellt från Wall Street i New York där allting blev klarlagt. Detta banade även iväg och sägs vara en av orsakerna till 2:a världskriget. Kommer denna börskrasch också utmynna som en del av kanske en ännu större tragedi? Det kan bara framtiden visa, men vi lär väl av våra misstag?



Bild från Wall Street när börskraschen skedde.

Snöade imorse.

Vad var det jag sa? Jo, det snöade imorse. Som tur var skiner solen, fast det är bitande kallt ändå ute. Första utefikan togs idag. Jag, caroline och carolina fikade och åt. Carolina hittade även ett par snygga peaceörhängen och ett peace halsband.
Åh, jag vill fylla år. Finns så mycket fint i butikerna och jag är pank. Så kan det gå, surt sa räven.

Dags att plugga. Det var börskrasch på mitt schema tror jag. Blogga är dock roligare... mer avslappnat.

/ J

Pluggkväll.

Ikväll, även denna är jag helt slut. Mitt huvud har slutat fungera för länge sedan fast jag önskar för allt smör i Småland att jag skulle finna styrka, om inte i chokladen jag köpte så i tankarna. Fast tröttheten är jag hyfsat klar med skriv uppgifterna på idrotten, skrivit iaf ett halv A4 på historian, just one and a half to go. Jag ska skriva ut engelskan också, ett måste och lägga i hennes fack imorn. Det enda kvar att göra innan jag äntligen får sova är att skriva ner träningsprogrammet, tänkt att göra för hand.



Chokladen kanske skulle höjt mitt blodsocker, men det såg inte ljust ut. Snarare blev jag tröttare.
Detta är konstigt.

Josefin hittar skor.

Jag och Josefin tog oss en promenad upp till flygstaden. Hon var ute efter pumps, eller ja klackskor åtminstone. Hon hittade dem, dem det stod det på. Båda hade kollat på dem innan så att hon köpte den var väl inget oväntat. Hade de funnits i min storlek vettifasen om jag inte slått till. De är gööö snygga. Bra val Josse!

Ikväll ska jag plugga, tänkte försöka bli klar med idrottsinl. ska skriva 6 frågor. Tänkte försöka få ihop ett bra styrke-träningspass och redovisa. Det är det jag ska pyssla med under dessa 4 veckorna vi får göra vad vi vill på. Historia inlämningen ska jag också sätta mig med. Ska vara inne nästa tisdag, vilket innebär om en vecka. Jag har några goa dagar på mig, vilket jag tror behövs. Kul att jag fick reda på psykologiprov på måndag också. Sedan ska jag kompletera i NK:n för att kanske få ett högre betyg, det betyg jag vill ha dvs. Får se om jag lyckas, annars vet jag en person som kommer bli besviken och det är absolut inte jag, (läs: ironi)
 
Usch, jag hatar skolarbeten som inte är efter ens intresse. Det enda roliga med dessa uppgfterna är historian, för det är precis vad som händer nu - bösrskrasch.. Alltså blir det intressant och idrotten är rolig att utföra men inte att skriva teoretiskt. Men, det är väl bara att bita i det sura äpplet och le - göra klart det och sedan bli lättad!

/ Jenny

Vänder vädret aldrig?

Jag har vaknat till sol några morgonar, jag har blivit bortskämd. I Stockholm är det snöoväder, här börjar luften kännas varmare.  Vänder aldrig vädret, till skön vår känsla. Min önskan är att solen ska vara framme från morgonen till kvällen och lysa, allas humör blir bättre. Det behöver inte vara varmare ute (t-shirt och shorts värme behövs ej) men när solen är framme känns allting lättare. Skoldagarna känns kortare, det käns iaf som att man har tid för mer än skolan och plugg.

Jag inbillar mig säkert, det känns som våren är pågång. Ta i trä. För det kommer säkerligen snöa imorgon bara för det.

Jag har en dröm.

Dagen har flutit på, träffat några från klassen haft solosång och kör. Ja, en helt okej dag. Nu är jag trött som bara den och tänkte lägga mig redan nu. Ska få in min tand i käften igen imorn vid 07.30 alltså innan skolan.

Det finns något speciellt - fråga mig inte vad. Det finns inget svar.

/ J

Måndag - sömnlös natt.

Ingen missade väl Beck igår kväll? Jag och pappa har sett den på bio, efter det låter han mig inte gå hem ensam från bussen osv. kan jag meddela. Jag är tacksam för det, faktiskt, pinsamt nog. Jag gick upp och lade mig i min säng under tio nyheterna, jag var dödstrött. Ändå när Beck var slut, äntligen sova tänkte jag. Icke sa nicke, då tyckte min kropp att det var roligt att bli pigg. jag fick läst mina historia sidor som jag ska skriv aen avhandling på. Klockan var ca halv ett när det var klart. Klockan kvart i två hör jag min lillebror vara uppe och tassa, toalettbesök. Jag tänkte, mhm.. det är toaletten jag behöver gå på. Fortfarande jätte pigg när jag kom tillbaka till sängen. Hittade något skönhetsoperationsprogram på TV. Om inte det tröttr ut en så lyckas ingenting. När det var slut vid tre så låg jag och tänkte. Tror jag ska ställa av mitt alarm och sova en stund längre imorn. Skulle egentligen tränat Core på morgonen med Vican. Till slut, alarmet avstängt, klockan var halv fyra, då somnade jag in.. som en stock sov jag.

Idag är min mamma hemma för hon har feber, smitta mig inte! Jag körde ett kort men intensivt träningspass precis nu och tänkte sllå upp körkortsteorin nu. Det känns som prioritet ett, eftersom jag fick många läxor gjorda igår. Heja mig!

/ Jenny

Han hittade den!

Pappa hittade min tand. Fråga mig inte hur han gjorde. Han sa bara "Jag hade bilder". Vilket innebär att han har bildminne och kommer på så sätt ihåg allting, oftast. Ibland är det att tacka!

/ J

Fan ta dig!

Efter en mysig fika med Caroline så kommer jag hem.
Mamma sitter lugnt och säger; "Jenny, vart la du din tand?"
Jag svarar; "I den svarta lådan i köket, på ett säkert ställe."
Hon svarar; "Jo, men i vaddå för något?"
Jag svara; "I en plastpåse."
Mamma säger; "Är du säker, för din plastpåse ligger inte där, för jag kollade det efter din pappa hade varit och städat."
Jag svarar; "Jag är säker"
Pappa säger; "Jag slängde en plastpåse på maxis återvinningscentral"

Jätte roligt pappa tyckte jag innan jag insåg att han var allvarlig. Nu är jag i upplösningstillstånd... Pappa har fått för sig att han ska cykla upp och kolla efter den. Ofta han kommer hitta den. Fan ta honom! Jag sa tre gånger innan jag gick i lördags att tanden ligger i en plastpåse i den svarta boxen. Jätte kul om han inte hittar den. Då får jag en ny den 9april. Kul att gå tandalös en hel månad, för de får inte göra avtryck och så vidare innan skruven har läkt, så det finns ingen chans att jag kan få en ny. Tar ju dessutom typ två veckor att få tanden efter de tagit avtryck. Jag har inga ord, bara massa hat... Varför lyssnar han inte?

/ J


Gratis bio..


Gratis bio är ett bra sätt för dig att gå gratis biobiljetter eller andra presentkort. På ett snabbt, enkelt och bra sätt kan du tjäna ihop dina poäng som du sedan kan omvandla till presentkort av olika slag.
Därför tycker jag att du ska klicka dig in på;


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=97565


Börja samla poäng redan nu!

/ Jenny

Halmstad fylls av 18-åringar.

Grattis till Louise som fyller år idag! Vi firade henne i fredags. Det var god mat + tårta, glada miner och roliga lekar. Hoppas hon blev glad för Thomas Sabo armbandet + berlocken hon fick av mig, Jonna, Frida och Sandra!

Grattis till Maria och Victoria, som båda fyllt år men som vi firade igår. Det var nästan hela klassen som var där. Vi fick jätte god förrätt, räktoast. Till huvudrätt var det ris och kycklinggryta och efterrätt kladdkaka, glass och varma hallon. Det smalt ner gott i magen. Till dessa köpte vi pressentkort på DNA så de kan köpa converse, eller något annat snyggt när det kommer ni. Även ett pressentkort på Harrys så de kan ta en cider/öl eller något annat gott. Vi var 15st som lade ihop till den. Hoppas de blev glada.
 
Denna helgen har varit fullt ös medvetslös. Så jag måste säga; TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR HELG! (trots att min tand trillade av i fredags - tandhelvete)

/ J


Laddar inför kvällen.

Alldeles strax kommer Jonna. Hon har med sig smycken till mig, kan behövas. Jag är smyckes lös.
Det var en trevlig runda på stan med Josefin idag, vi köpte likadana linnen/tunikor... Vet ej riktigt vad det är. Men jag känner mig fin iaf, för det är kvällens klädsel. Det är ljus lila linnet, blir knall lila skor till. Flip eller flop vet jag inte riktigt än.
Time to move on.

/ Jenny

1000 Miles.

I can walk a thousand miles to be with you, I totally should do it.
Den spelas stenhårt hemma hos mig i nuläget. Perfekt göra sig iordning låt. Lagom rock på hög volym, like, like, like.
Naglarna blir rosa, sådär mormors mörkrosa, rätt tama. För det är så, jag har varit och tränat. Ska möta upp Josefin på stan om en timma och 20 minuter typ. Ska glo paket och vårnyheter. Det känns som att garderoben behöer ett ansiktslyft!
Ikväll bär det av till Louise. Hoppas på en trevlig kväll med mycket skratt!

/ Jenny


Jag blir frustrerad.

Vart är min kamerasladd? Jag som alltid har alla sladdar på ett och samma ställe. Den leker kurragömma med mig och den har gömt sig på ett väldigt svårt ställe att komma på. Vart lägger man egentligen alla saker någonstans? Jag blir frustrerad. Det hjälpte inte ens att städa rummet, den är som bortblåst. Inte bakom sängen, tv´n eller datorn. Jag blir total knäpp. Jag har inte haft den någon annan stans än i mitt rum. Tokig är bara förnamnet på vad jag är nu. Får leta ännu mer, sedan ta en dusch. Jag har svettats och frusit hela dagen, kan bli skönt med en dusch.

/ J

Somnar hela tiden - min klänning kom idag!

Jag lade mig på soffan när Carro stuckit, somnade direkt. Nu är jag varm som ett element, frös innan jag somnade. Vad är det med mig? Hoppas verkligen denna yrsel blir bättre under natten. Kanske får ta en uppfriskande promenad sen.

Min klänning låg i brevlådan idag. Och, den passade! Jag är överlycklig inombords. Det där med städning blev inte av, orkade inte. har iaf kommit så långt så dammsugarn står utanför min dörr. Snart tänker jag, snart.. Skulle bara ta frukt och blogg paus.

/ Jenny

Carro kom inom - nu till städning

Jag höll på att städa/plocka upp på golvet när Carro kom. Vi smed onda planer, kikade på Internet och snickeli snackade en stund. Sånt som vi är bra på. Nu till städningen, känns som att jag säger att jag städar väldigt ofta. Saken är den, jag städar typ aldrig. Min mamma städade mitt rum ordentligt för ca 2 veckor sedan. Är dags att städa till rummet lite till idag. Undan plockat är det men nya lakan ska på plats och det ska dammsugas och dammtorkas, ett tråkigt måste. I nuläget är jag enormt glad att jag itne bor själv i en lägenhet.

Jag vill styla om mitt rum, vet inte hur. Rosor och rosa, rött massa krimskrams, lockande. Även helt vitt med typ röda detaljer äär lockande. Väldigt olika stilar ena väldigt stilren och rak, andra romantisk. Jag får krupp är jag är så splittrad många gånger.

Jag tänkte faktiskt ta och plocka fram mina sommarkläder nu, med tanke på att solen var framme idag. Med sommarkläder menar jag även typ vita koftor och färgglada linnen/t-shirts som inte är så vintriga. Ska bli kul att se vad jag har att ta fram. Min vita klännig med gula prickar får nog ligga nerpackad ett tag till. Och, tycker ni att jag nu kan kasta min slitna svarta kofta.. Är vintern över för gott, eller kommer den igen?

jag är spänd på framtiden!

/ jenny

Halkan - godkänd!


Igår var en tuff dag, huvudet hängde vid fötterna. Halkan var rolig, må jag säga. Att slira runt kan uppfattas som läskigt, kanske i situationer man inte vill det och krock är ett faktum. På halksbanan var det bara roligt. "Jenny, nu kom du ut i fel körfält. Nästa gång får du förändra på någonting, bara det blir till det bättre" - sänk farten alltså.
Väl hemma efter liten stund hos mormor och snack med Andrea på stan åkte jag hem. Allting svartnade för ögonen och soffan var nära till hands. Mamma fick i min lite soppa. Sen var det sängen som gällde. Där har jag legat från igår kväll tills nu, halv elva i dunkande huvusvärk. Och jag som hade många järn i elden idag och roliga lektioner. Aldrig blir det som man tänkt sig. Visst att jag är relativt pigg nu, när jag sitter. Så fort jag ställer mig upp blir det svart för ögonen och jag blir lätt illamående och huvudet dunkar. Blir att vara hemma idag.

Förresten, lovade ett inlägg till Mariiiisen när hon fyllde år. Alltså den 3/3.
Nu kom det; GRATTIS MARIA 18ÅR! Hoppas att du hade en otrolig dag i tisdags, så ska vi fira dig utav sjutton/arton på lördag! Hipp, hipp hurra!

/ J

Klänningen beställd.

Min efterlängtade klänning är beställd och kommer inom 2-3 arbetsdagar. Förhoppningsvis denna veckan alltså! Tack mamma & pappa så hjärtligt mycket! Hoppas nu den sitter så snyggt jag hoppas på. Enligt måtten ska den passa, men hur tillförlitligt är det egentligen? .. Är rätt rädd, men då får den väl bara skickas tillbaka. Hoppas, hoppas. Håll tummarna!

/ Jenny

"hård-träning"

Pappa körde med mig, och Sara stundtals. Armar, rygg, bröst. Jag har för första gången testat på riktigt bänkpress.. Innebar typ bara stången, pappa la på vikt när jag inte såg. Dock bara några kilon. 30 tror jag att jag var upp på. Där finns en del att jobba på. Ben & lite kondition kördes på också.

Jag tror att jag och Sara slöt en liten pakt. Vi ska mäta våra kroppsdelar där vi vill bygga muskler/bli mindre. Sedan ska vi också rapportera om vi ätit något osunt udner dagen och hur många mål vi käkat. Förhoppningsvis blir man mer peppad då. Det vankas ju en Beach 09. Här kommer vi !

Snart är det DHW

/ Jenny

Så vill..

Viljan driver en frammåt medans förståndet håller oss tillbaka. Så vill stjärnorna, så vill gudarna. Molly Sandén är riktigt duktig och jag gillar låten, på något vis. Skolan gick fort, psykologi och historia. Imorn är det bara svenska sedan halkan. Har solat idag, syns det? Nej, ingenting. Min hud vill inte ta emot sol/solarie.. Syns aldrig någonting. Snart ska jag träna. Ska bli riktigt skönt, är en hel vecka sedan sen sist.
Baby goodbye baby farewell går också het i min stereo.

/ Jenny

Project Runway

Ingen missar väl säsongs starten av Project Runway ikväll på tv 3 klockan 22.00 ? Jag kommer stta/ligga bänkad. (med böckerna uppe).

/ Jenny

Project Runway

Ingen missar väl säsongs starten av Project Runway ikväll på tv 3 klockan 22.00 ? Jag kommer stta/ligga bänkad. (med böckerna uppe).

/ Jenny

Mycket att stå i.

Dålig uppdatering idag. Körlektion, skola och sång har avlöst vart annat. För tillfället sitter jag och pluggar på Första Världs Kriget, ett "litet" test på det imorn på historian. Inget jag direkt ser fram emot. Hade hellre pluggat teori. Visste ni att skottet i Sarajevo var det som gjorde att bomben tänder till ett nytt världskrig?

Veckan går också i ett..
Tisdag; Spanskan inställd, innebär sovmorgon + extra läxa. Träning och förhoppningsvis teori plugg.
Onsdag; Halkan ska uföras och sedan träning!
Torsdag; Köpa födelsedagskeet till alla födelsedagsbarn jag ska fira i helgen. Ofc, träning också.
Fredag; Träning, kommer någon gubbe och ska mäta av något i huset också som jag ska släppa in. Sedan ska jag in och kolla paket till Josefin med henne, hon fyller år snart ju! Hem till Louise Lind och fira henne på kvällen.
Lördag; Jobb 12-18 sedan ut fort som tusan till Vicki för att fira henne och Maria.
Söndag; Gudstjänst 10.00  sedan INGENTING! Vilken känsla, en slapp söndag. Innebär städa garderob, men sånt är roligt. Måste hålla iordning annars kommer mammsen få dån damp. Juste, bio med Linnéa på kväller förmodligen, alltid lika mysigt med henne. (Man är ju ändå ledig på måndag) SKÖNT!

/ Jenny - 81 & 25

Familjen Annorlunda

Jag måste säga att jag tycker det är häftigt att ha många barn. Tålamodet måste vara på topp, speciellt när de flesta är i typ samma ålder. Tänk att du har ett helt fotbollslag hemma i huset som springer runt och vill ha dig uppmärksamhet, roligt eller jobbigt. Kan tänkta mig att det är både och. Det mesta jag vet är en som har 7 barn, det tycker jag är mycket. Tänk då att ha fler, som en familj i detta program har 10 ungar. Nästan ett fotbollslag. Det är härligt, jag beundrar att de orkar!


/ Jenny


* Måsten


Läxor överröser mina stressnerver, ryggen krånglar och allt känns totalt meningslöst.
* Jag borde verkligen plugga, ska ju lämna in Forrest Gump recensionen idag. Jag har inte ens börjat kan jag meddela. Jag förstår inte ens vad det är jag ska göra. Det var tider och evigheter sedan vi kolade på filmen, förväntar hon sig att jag ska komma ihåg alla historiska händelser och hur de påverkade Forrest och Jenny´s förhållande? Knappast. Kan bero på att jag för tillfället lagt ner engelskan, jag kan inte, jag vill inte och ja.. Jag vill inte skita i det för det. Får ta tag i det.. snart.

*Jag borde städa. Det står uppskrivet på min "att göra"-lista. Fast detta blir det aldrig gjort. Dock har jag en plan. När jag duschat, måste jag ta på mig kläder. Då passar man på att ta upp allt från golvet, kanske till och med har förberett en trasa, bara att dra över den på de mest dammiga ställena. Jag har ju lovat mig själv att bli bättre med städningen? Kom igen nu Jenny, bryt inte ditt nyårs-löfte när det bara gått två månader.

*Dags till sömnen. Mamma sa "Gå upp och lägg dig en stund till". Jag har tjatat om att jag sk afå sova ut idag. Men jag vaknar utav ingenting, räckte med att mamma på nedervåningen började städa lite, då vaknade jag. Jag kan inte påstå att jag vaknade pigg, därför är det dags att sätta på Vasaloppet, halvglo medans jag halvsover iaf en timma till. Sedan har jag 2timmar plugg och en halvtimma att göra iordning mig på. Fit for fight att åka på kör sedan. Och ikväll har jag några goa timmar med plugg, kanske lite körkortsteori kan slinka ner i fickan också? Ska iaf läsa på motorvägskörning och stadstrafik då det är det vi ska öva på imorn!

Och nu till sängen. Min älskade säng och TV, mina bästa vänner för tillfället!

/ Jenny

Victoria 18år.

Grattis Victoria som fyller 18 år idag. Ska inte firas förrens på lördag, men jag säger stort grattis nu och hoppas att du får en trevlig dag!

/ Jenny

RSS 2.0