Melodifestivals-yra.

Hemma ifrån en snabb-weekend i Malmö. Vi anlände till hotellet igår vid 5 tiden. Det vi upptäckte var att det riggades upp radioutrustning, en massa radio och TV människor cirkulerade på hotellet. Sedan ser vi en lista om när bussarna går från vårt hotell till Malmö arena.

Jag och mmma börjar viska, kan det vara på detta hotellet alla kändisar bor?

Vi beger oss till stan och riggar lite snabbt läget i affärerna, jag gick en liten stund längre en mamma och pappa. De ringde och sa "Jenny, kom till hotellet, kändisar är här".  Det visade sig att Ingela "Pling" Forsman, Bobby Ljungren och deras barn satt där och skulle äta något innan fredagens gen-rep.

Efter vi varit ute och ätit en kanon god middag satte vi oss i hotellets bar och tog en drink. Då... Ja, förutom de som var där innan kom Annika Jankell, Anna Sahlene, Jessica Andersson, Star Pilots, Next 3, Thorleifs.. ja, det visade sig att hela gänget bodde på vårt hotell. Inte en annan "vanlig" - utomstående melodifestivalen var på hotellet. Därför hejade folk relativt glatt även på oss. Kändes lite knäppt, ja!

Imorse på frukosten så sitter Petra Mede, Sarah Dawn Finer och ovanstående där. Vissa såg ju helt klart bättre ut än andra nyvakna. Petra Mede är man glad att hon bli sminkad och tillfixad innan melodifestivalstjofräset. Men lilla Anna Sahlene, läs; LILLA var väldigt söt helt naurlig också. Ja, hon var liten och mager, men oj. Den  tjejen har stil!

Efter denna vistelsen var det snabbt hem, Musik Direkt ikväll. Får man inte missa! Hoppas det går bra för Sofia och Mikaela som spelar i två av banden som uppträder ikväll. Ska bli mysigt att träffa lite härliga kompisar! Fast jag är sliten idag, min lillebror och jag kan inte samsas när vi ska sova. Fy, det får man lida för idag är ögonlocken hänger vid knäna och ringarna under ögonen är svarta som sot. That´s life, you only live once.

/ Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0