29/4-2008 5 dar.



Fem dagar kvar, sedan fyller Oscar år. Grattis till honom.
Imorn är det valborgsmässo afton, partaj med lite vänner förmodar jag. Dock blir det inte så sent, på torsdag åker jag och andra ledar tillsammans med konfirmander upp till Nissaström och tillbringar fyra dagar. För min del tre, tillsammans med dem. Jag ska nämnligen hem och fira min favorit redan på lördag!


GOTT MED SOL

/ Jenny

27/4-2008 Hela mitt väsen gör uppror.

Hela mitt väsen gör uppror, jag vill säga nej! Svaret är om, om jag gjort alla saker förgäves.


Framför mig gapar en avgrund, jag vill inte hoppa ner. Frågan är om, om jag ställt upp utan belöning. Om jag gjort allt förgäves. Jag trodde på dina ord, det skulle jag inte gjort.. För de uttalade du utan att tänka efter, eller så ljög du mig rakt upp i ansiktet. Och vad gör jag? Gråter och går iväg.. En svans mellan benen. Allt som ekar i mitt huvud är "vad har jag gjort?" och "FAN!!!"

17/4-2008 Datakunskap


Datakunskapen pågår, utan att hon märker att man smyger runt på bilddagboken och bloggen. Mitt internet hemma är fortfarande knas och ingen tid eller ork finns för att fixa till det. Ett enda samtal hade krävts, men nej.

Igår kunde jag ligga ute och äta även plugga, för att sedan vakna idag och märka att vädret var rusk, kallt och oerhört allmänt tråkigt. Fullt upp, engelska nationella är gjort. Behöver inte komentera det mer. Sedan debatt på samhällen idag. Ideologier.

25/4-2008 I Kristianstad


Sitter i Beatas lägenhet, shoppat hela dagen. Båda är sluta i sina kroppar. Beata försöker sova och jag kollar tv och sitter här. Borde plugga lite matte- prov på måndag.
  Inhandlat trosor och en tunika på Indiska. Är hel nöjd, mer pengar att fixa paket för. GRATTIS till Malin Fröet Fröström, 17idag. Pojken min, Oscar fyller också snart år. Massa födelsedagar.

Att ta tåget ner hit var nervöst, men jag hittade. Imorn på hemresan ska jag också byta tåg, får hoppas det går bra! Byte i Helsingborg.

Ikväll ska vi ut och äta på en grekisk restaurang, sedan kolla på tv och prata. Vi har ju några gräddbullar om man säger så. Magen bara vänder sig efter gårdagens aptit. pasta carbonara, men på tok för mycket grädde. Även Gino, (frukter in i ugnen med vit choklad och kokos på) med glass till. Gott, men alldeles för mättande.

/ Jenny

23/4-2008 Sommar varma vindar.


För att förtydliga, mitt internet funkar inte... Så är det med den saken, därför uppdateras allting väldigt sällan.
Imorse vaknade jag, tidigt (för att ha sovmoorgon) det vackra vädret sken in och frukosten landade i magen med en duns. Gott med frukost när man är hungrig, eller snarare utsvulten.
Nationellaprov i spanska, hörövning. IG varning på den, svarade nog inte ens på tillräckligt mycket för att få g. Får hoppas på det bästa, kan inte gå sämre än sämst i vilket fall som helst.

Solen skiner, inget plugg blev av. Jag är fortfarande helt upprymd av musiklektionen idag, bongotrummor och gitarr. Vill dit igen! Har helt klart valt rätt inriktning till hösten. Musik, dans och teater. Allting är skojsigt underhållade och roligt. Inte en dag går när man suckar och tänker "NEJ; INTE MUSIk/DANS/TEATER" snarare tänker man "JAAA, IDAG ÄR DET ESTETISKA ÄMNEN" .. Skolan är jobbig, men börjar ändå bli roligare och roligare.
Snart, om en stund är det dags att kolla på fotboll. Pojken min spelar och gott sällskap att kolla på matchen med. Längtar! Längtar gör jag även till imorn, då ska jag ner till Beata, min kusin, i Kristianstad tills på lördag. Shoppa, mysa, umgås och tråkigt nog plugga en del. Ser fram emot det jätte mycket. Dags att börja packa kanske?

Grattis Simon, 17år idag!

/ Jenny

7/4-2008 - Solen skiner

Vårkänslor börjar jag infinna mig i. Solen skiner, allas kinder är mer röda och livet blir härligare. Solen lyser upp varenda människa.
 - Jag kan konstatera att våren börjar komma, alla cykelparkeringar/cykelställ är fulla. Nu är tiden då man får knöka in cykeln på ett hörn i något cykelställ och hoppa att den står på någolunda samma ställe när man är tillbaka. Detta för att folk alltid flyttar på cyklarna för att komma åt sin egna. Jag har förståelse, vem gör inte det liksom?


Idag ska jag in till stan. Möta Carolina, jag har lite ärenden på stan. Och hon är snäll och följer med. Tack!
Skor som ska bytas, shorts som ska bytas, mattehäfte ska inhandlas och presentkort förbrukas, härligt!
Det gäller att gå in med positiv inställning helt enkelt, för att klara av vardagen!

När jag ändå håller på att tacka, så.. Tack för igår Oscar. Bion var suverän, iaf en snyftfilm. Får 4+ av mig, (1-5). Den var en film man lär sig mycket på. Tex vad kärlek innebär. Jag är kär i Oscar iaf =) .

/ Jenny

6/4-2008 - igår.


Paketer och släkt, även vänner vällde in klockan sex. Klockan sex var alla där, paketerna var fulla med pengar, presentkort, jeansshorts och smycken. Trodde aldrig det skulle bli så bra. Endast två kusiner var där, Beata och Richard. Richard kom med hela familjen. (Sin fru och sina två barn.) Kvällen flöt på med SingStar, frågesport och prat. Grekland i sommar, sticker troligen den 10juni med kusin Beata! Ska bara få ihop pengar till det också.
Kristianstad någon helg framöver också, runt den 25april vinkar jag nog av mamma och pappa på tågstationen!


Det kan vara minsta sak, som får mig att brista. Bryta ut i kaos för att sedan samla ihop känslorna och ta mig samman. Allting är relativt, känslorna är relativa. Antingen eller, mer eller mindre.


/ Jenny

RSS 2.0