Jag & Victoria

Jag och Victoria flyr landet för att komma tillbaka - lite senare och lite mer solbrända.
Om ca; 3 timmar ska jag vara hos Victoria. Avfärd upp mot Göteborg och Landvetter
Om ca; 7 timmar lyfter planet.
Om ca; 11 timmar är vi framme på Antalyas flygplats.
Om ca; 13 timmar är vi framme i Alanya vid vårt hotell!

Jag har en del packning kvar, panik! Jag ska hoppa in i duschen så man sedan kan packa ner alla hygien artiklar osv. Det sista liksom! En tvätt måste hinna in i torktumlarn också och mat ska hamna i magen. Allt detta innan det gått 3 timmar. Eller, om... 2 timmar och 30 minuter lämnar jag mitt hus.


Ha två underbara veckor i Sverige! Mig når ni inte på ett tag.. (för mobil finns ju absolut inte). Haha

/ J

64 timmar

Dåligt med uppdatering på sistone. Jag orkar aldrig ta kort, då blir det en aning tråkigare att läsa också, så jag fattar mig därmed kort. Gårdagen gick ut på att tvätta rent och göra läxor. Jag och mamma tog en rask promenad efter maten till Nettan och Bosse som skaffat två kattungar. De var väldigt söta, Generalen och Sir. Boulevard? Blir det deras namn i framtiden? Jag föreslog Arne och Hassan, med lite skämt i rösten.

Idag, inte hunnit göra värst mycket. Om en timma ska jag möta upp Vicki och växla våra pengar! Sen bär det av till skolan för god lunch, årets första skollunch. Naturkunskap, Historia och Religion står på schemat för dagen!

Innan räknade jag dagar, nu är det timmar. Om 64 timmar plus/minus någon timma är jag och Vicki framme i vårt paradis! ( för två veckor)


Someone like you.. somebody

Ännu en skoldag är gjord och avklarad. Fick lite mer saker i läxa över Turkiet-resan som bär av snart, snart, snart!
Om en stund kommer Carolina, mys ikväll. Jenny börjar ju inte förrens tjugo i tolv eller något liknande. Men innan Carolina kommer skulle jag vilja hinna röja undan och kanske ta upp min resväska? En tvätt vore bra.

Denna bilden hittade jag på datorn;



På bilden; David, Lovisa, Jenny och Ida. (Liseberg med konf, 2006?)

Detta inlägget gjordes den 25/8 runt 19.00

Gör ett nytt försök

Mina senaste blogginlägg har inte kommit upp på sistone. Mitt interet & min dator hackar sig fram emellertid. Jag gör ett nytt försök nu.
Det känns så nära nu, resväskan är bottnad. 3 par klänningar ligger i väskan tillsammans med två par skor. Om en halvtimma ska jag möta Vicki på stan, växla pengar, köpa panodil/ipren och ta en snabbfika innan skolan börjar står på mitt schema. Idag går jag från 12.40-16.10 Matte C, Religionskunskap A och Svenska B står på schemat. Ännu mer läxor, man tackar!

/ j

Vi båda vill - och vi lyckas!

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här. Det skrämmer mig att jag kan nå dig, var jag än är. Om jag behöver förklara, den skuggan som vilar i tiden, förstör inga minnen. Du vill itne se mig såhär. För jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Gårdagen gick hur bra som helst. Esther och jag hade en myskväll, iaf efter hon sovit två timmar och jag fått i mig någon pizza slice. Esther hade en av sina kompisar där med, Abbe - som jag nämnde innan. Hans morföräldrar och jag satt och pratade och åt tillsammans. De var verkligen världens goaste. En sak jag har märkt är att jag har träffat otroligt mycket trevligt folk när jag passat Esther. Calle och Maria, Esthers föräldrar, känner folk från världens alla hörn. Otroligt underbara människor! Jag önskar de all lycka i framtiden och hoppas innerligt att vi ses många fler gånger! Och så får jag hoppas att deras "smekmånad" / bröllopsresa till Korsika och dess äventyr blir lika underbart som de tänkt sig.

Jag lämnar detta med ett leende på läpparna, livet har en mening!



Det vi har minst av är tiden. Sekunderna tickar oavsett vad du gör.

Nu ska jag träffa Caroline om en stund!

Do you know what we´re fighting for?

Could you take my breath away?

Vaknade med tuppen idag. 08.20 slogs ögonen upp på vid gavel. Skönt att dagen kommer igång. Det är en stor dag idag för Calle och Maria som ska gifta sig. Jag ska sitta barnvakt åt deras lilla dotter på två år som heter Esther. Innan jag åker ut dit, ska vara där vid 14.30 så ska jag ha fixat joggingskor och dessutom lite hallon, blåbär och kanske plommon till mig och Esther att festa på ikväll. Sagor och lekpark tillsammans med hennes kompis Abbe och hans morföräldrar är inplanerat. Det är sant, jag saknar det lilla livet fast jag träffade henne igår. Hon är så himlans söt.

Bilder från bröllopet kan jag tyvärr inte lägga upp, av säkerhetsskäl. Men en bild på mig och min bröllops outfit kommer under morgondagen!

/ Jenny - wish me luck?

Run away!

Jag stämde upp till skönsång med ett par hörlurar på huvudet - min lillebror sneglar på mig.. Det säger sig självt,sjung aldrig med hörlurar!
-
Jag är laddad, det finns en gnista. För livet. Jobb och skola, det ska funka! Läxor och konfirmation, får fixa sig i studens hetta. Jag är laddad full av energi. Därför har jag bestämt mig för en joggingtur imorn bitti.. På kvällen, efter skolan ska jag träffa lilla Esther som jag ska passa hela lördagen. Myspys med glass och bär på lördag har jag lovat henne, den lilla 2-åringen. Pippi, Lassie och Nicke Nyfiken är filmer jag ska kolla på, på lördag kväll!

Nu, jag är trött. Blir nog sängtajm tidigt idag. Eller så påbörjar jag packningen? NEJ, Jenny!

Bilder från Dalarna


Sarah och Lukas var en aning uttråkade på bussen upp.. lite mer än 9 timmar.



Så var även jag.
 

Söta Linnea var också med och fotade galningarna som badade redan första kvällen!

 

Det var underbart vackert i Rättvik, i Dalarna!



Påväg in till Rättvik, dag 2. Något sämre väder, blåst och mulet. Sara poserar fint!



3:e dagen, på vår fria tid vare Volleyboll. Jag och Stina hade promenixat och satte oss sedan för att kolla!



Förlåt Erik, var tvungen.



Den osminkade verkligheten. Och kul hade vi!



Världens sötaste gris Dolly hade i alla fall saknat mig. Det första hon gör är att lägger sig på en röd filt jag haft med mig och min kudde, även medhavd. Hon går inte fram och säger hej som vanligt. Men däremot när jag lägger mig bredvid henne, då får jag en puss. Åh, älskade gris!


Nu, dags för äpple och te. Teet heter kvällsro, undra om det kan lugna en, så man somnar bättre?

Tisdag 18/8

En slapp men en-måste-göra dag också. Jobb & sovtid är avklarat. Sova middag är klart underksattat. Om en stund ska jag börja städa och tvätta. Känner jag att jag måste komma igång och få allt till rätta innan skolan drar igång, för när det är igång hinner man ingenting. Mitt rum är ett bombnedslag om det ska bli något åkande till Carolina ikväll får jag se till att ha röjt klart. Och detta om ca: 2 timmar. Hjälp! Får skynda mig.

/ J

Hemma från Dalarna

Snart, snart kommer bilder från Dalarna upp. Dagarna har innehållt bastubad, bad i Siljan mitt i natten och planering inför hösten. Caféet och lägerna kommer bli kanon!

Turkiet börjar nalkas, jag och Vicki beställde våra TaxFree saker idag... Nu känner man spänningen stiga. Tills dess är det hårda bud i mellerud som gäller med skolstart, jobb och block-inköp!

/ Jenny

Dalarna över helgen

Precis som rubriken lyder ska jag åka iväg till Dalarna, Rättvik, över helgen. Packlistan är lång, är en del man behöver ha med sig... Kalender och lakan, schampo och sockar. You name it! Det är så att vi ledare över konfirmandgrupperna ska ha "kick-off". Under vår tripp ska hela årets undervisning och ungdomsgrupper planeras, almenackan i högsta hugg alltså. Kameran kommer åka med, för ett och annat spex kommer med all säkerhet dyka upp, när det är detta gänget man åker med! Ett och annat flabb kommer uppkomma.

Dags att återvända till packningen, för snart kommer Vican, Josefin och Kicki hit som uppladdning innan KRÄM.

/ J

ingentingvettigt

Jag känner inte för att skriva, har inget vettigt att komma med.

strandvärme och kvällsmys

Stranden lockade till sig en del människor. Ändå gick jag bara ner, precis nedanför vårat villaområde, en hel del folk ja. Solen värmde idag, kan jag meddela.
  Duschen känns oerhört lockande. En svalkande dusch innan jag beger mig till maxi för att handla lite godsaker inför kvällen och natten som ska spenderas hos och med Sofia! Längtar efter denna tösen som jag träffat allt för lite i sommar. Fy skämmes på oss! Men inatt blir det ändring på det!

/ J

Lättad tomhet

Vinden blåste i håret, en skepnad bytte riktning, livet far åt annat håll.

Dagen har varit fantastiskt solig och varm. Det är klart, det blev ett vackert farväl och vinden blåste vid exakt rätt tillfällen. Tecken på att du inte har lämnat oss, att du alltid är ibland oss. Nu gör vi det som du gillade bäst, ha roligt och berätta historier. Vi tänker på dig!

/ Jenny

Dags att ta nya tag

Kvällen hos Sara var mysig. Fikade med läsk och choklad, sen frammåt 11 tiden åkte även teét fram. Linnéa kom även på besök, var år och dar sen jag träffade henne. En hel-mysig kväll helt enkelt!

Idag laddar jag, tar nya tag. Sista dagen på Harry´s för denna somarn. Min handled värker - Sara fick linda in den igår. Typ, överansträngd? Vore inte så konstigt om det är det. Med tanke på jobbet. Ska försöka att inte belasta den så mycket idag, för idag jobbar vi två personer! Äntligen - inte själv!

Ikväll ska jag hem till Carolina. Ska bli trevligt, var länge sedan jag träffade den donnan.

Vi hörs senare!

/ J

Efter regn kommer solsken

Ett body balance och jobbpass senare sitter jag förtillfället i handduk och rurban på huvudet för att så småningom orka ta mig ner till mitt rum, klä på mig jeansshorts (för en gångs skull) och ta mig till Sara. Varken smink eller dylikt åker på, för att enligt Sara smälta in med henne. Du är för gó Sara.

Jag börjar känna att energin kommer tillbaka, ett pass kvar på Harry´s för denna somarn och solen kikar fram. Sägs att den är på besök ända tills på söndag.. Två härliga dagar att njuta av i solen iaf. Look forward to it!

Bye so long!

/ J

Kall-dusch

Usch, fy och.. Det var det värsta på länge. Snacka om att det var kallt i vår dusch. Vart tog vårt varm vatten vägen? Inte till dusch, badkar eller handfats vatten iaf. Nu fryser jag bara för det, dags att krypa ner under täcket och känna. Detta har varit en bra dag!

/ J

Punkt-förbränning, är det sant?

Jag läste att man kan punkt förbränna till viss del. Typ, stress gör att man lättare lägger fett på magen och ett glas vin om dagen ökar antioxidanter som hjälper mot gäddhäng.. Men mestadels var det, styrketräning och intervall träning som var det genomgående i alla förbänningsmetoder. Mer muskler - bättre förbränning. Vem kommer börja styrketräna mer upptill alla roliga pass i höst? Here I come!

Jobb, jobb och åter jobb denna veckan, men sen.. Jag ser fram emot saker hela tiden och glömmer fånga dagen. Carpe diem - vart tog det vägen?

/ Jenny

Jag önskar mig mer än jag kan ana...

Kvällen smyger sig på, så gör även tröttheten. Hela kroppen, huvudet och sinnet är utmattat. Mamma Mia filmen är nog på för sjunde gången på tre dagar nu, än är den inte uttjatad.
Inför veckan som kommer ser planeringen ut såhär;
Måndag: Träning (Core 35 min) Jobb, på Harry´s 11-18
Tisdag: Jobb, Team Sportia 09.00- tills vi är klara. Jobb på Harry´s 11-18
Onsdag: Jobb på Harry´s 11-18
Torsdag: Jobb på Harry´s 11-18
Fredag: Jobb på Team Sportia 09.00 tills vi är klara

Detta är sista veckan på Harry´s för denna sommarn. Sedan har jag en och en halv vecka lite mer ledigt innan skolan börjar. Jag ser garanterat fram emot det. Mycket som ska fixas. Kamera ska inhandlas, iPod ska fixas till, bla. musik och laddnings set - nya hörlurar. Koppla in datorn och ja... kan solen kika fram också?

Väldigt massa babbel bär jag på. Ska jag skratta eller gråta? Ikväll ska jag kolla på P.S I love you igen iaf. Kanske släpper alla hämningar mer då!

 Blir detta den nya?

/ Jenny

Var ska jag börja någonstans?

Från i tisdags har det varit full rulle hos familjen Falkström. Frida och Anna har varit på besök. Hoppas att Fridas U2 konsert i fredags var bra! Sedan Frida åkte har jag och Anna varit ute och ätit, kollat in Marinfestivalen. Alcazar och några andra lokal som coverband. Släktkalas och planering har också hunnits med. Inatt kom vi hem halv sju efter nattmat och dopp i pool. What a night - Mamma Mia.

Anna sitter i bilen påväg till Fjällbacka och sedan mot Sthlm om några dagar. Att jag är sugen på att åka till Sthlm/Täby nu! Men enligt planering önskar jag att det fanns fler dagar, tider och minuter varje dag/vecka/år. Det är så mycket man vill hinna med!

Idag har jag kollat in en kamera. Till min förvåning var min sönder (!?) Hur det gick till vet jag inte. Men det var åandra sidan påtiden att jag köper en ny. Passar bra inför Dalarna och Turkiet. Somarn är inte slut än, fast det känns så.

På tur står en kort men intensiv promenad med Caroline. Sedan ska jag boka lite träningspass emellan alla jobbpass jag har denna veckan... Efter denna veckan är det dags att börja ta tag i livet, rutiner... Dock får allting rättas till efter fredag, då jobb och annat är avklarat.

/ J


RSS 2.0