nytt hår

Avklippt hår och brunt. Storförändring. Mitt hår är strax ovanför axlarna, det är kort! Hästsvans är bra att ta till! Bli inte chockade om så är fallet.

GRATTIS VICTORIA! GRATTIS TILL KÖRKORTET! Fick ge henne en kram och äta en god lunch med henne och hennes mamma. Och stackarn spillde på sig, så mamman till henne fick köpa kläder. En snygg resterödsklänning och ett par leggins till det. Kanon snyggt!

Ikväll bär det av till Nissaström på ledarläger som det så fint heter. Vi ska planeras höstens alla läsningar/barngrupper. Planera och genomföra är roligt. Väntar nästan bara på att klockan ska gå, halv fem bär det av.

/ Jenny

uppladdning inför träning.

Sitter i träningskläder, har just ärit en macka med nystekt köttfärsbiff på, gott! Väntar på att tiden ska gå, kunde inte passet börjat sex istället ? Sju är rätt sent. Ska inte klaga, det är nämnligen roligt. Dags att åka dit om ca; 30 min.

Idag har jag haft 4 lektioner, skulle haft fem slapp svenskan. Då åkte jag hem till mormor och sa hej. Hon blev som vanligt väldigt glad och tackade för kortet. Och jag hälsade henne en trevligt vistelse i Stockholm. Min kusin ska gifta sig på lördag. Stort grattis till de! (Även ifall inte jag fick vara brudnäbb som jag alltid varit lovad.) Beata, du håller väl att jag får vara det på ditt bröllop? Hoppas det.. Haha!

/Jenny

onsdag - fullt upp

Schemat i skolan rullar på; svenska, historia, engelska och idrott. Träffat tre nya lärare idag, det verkar funka bra.
Efter skolan hann jag hem ca en halvtimma innan mitt dubbelpass körde igång. Body Pump och Body Balance stod på schemat. Imorn Body Jam.

Tankarna flyger i huvudet, om allt och ingenting. Hur ska man hitta livslust utan att alla bitar ligget på plats? Ens pusselbitar i livet är oense och vill inte passa in. Får blicka frammåt, det kunde varit värre, som jag brukar säga. "Se det positivt".
Kanske fylls de bitarna med annat, träning och "nya" kostvanor spelar in en stor roll i det. Vissa saker och händelser för folk samman, vissa splittras utav exakt samma sak...

Imorn är det dags att hålla tummarna, halv elva!


/
Jenny

galgberget

Idag på naturkunskapen skulle vi ut och gå, prata inlandsis och kolla på naturen uppe på galgberget. Liten skur kom det på oss, men det mesta gick bra. Första spanska lektionen innebar - Läxa! Vi har kommit av oss, kan man säga. Jag kom inte ihåg någonting, illa.
Naturkunskap - Läxa! Fast bara att renskriva pappret och svara fullständigt på frågorna om man inte var klar. Sagt och gjort, de flesta läxor är klara, ska plugga in spanska glosorna också.

Och en viss kompis som har uppkörning snart, jag håller tummarna!

/Jenny

skön promenad

träna eller röra på sig är aldrig fel. men tiden, ta tag i det. Hur hittar man inspiration?
Pratade om att man kanske ska köpa en för liten tröja, man verkligen vill ha.. Kommer man hitta inspiration till att bli nyttigare och träna mer.. eller kommer man inse att "den tröjan kommer aldrig passa, jag förblir lat" och bli ännu mer deprimerad? Tips, tack!
/ Jenny


- arg, må bra dag.

Första riktiga skoldagen, back to work är bara förnamnet. Första dagen får vi reda på

1. Matteprov om 3-4veckor.
2.Matteläxa till nästa mattelektion plus eventuellt mindre förhör - om jag förstod det rätt..

Plugga redan nu, dags att sätta fart så man inte börjar bli slapp redan. Men bra mår man, nu när allt är igång. Tempot rullar på och det finns massa roligt att se fram emot. Träningen är igång, core och spinning - ska jag försöka gå på så mycket jag kan. Carro och jag har ett mål, inför sturelöpet som är innan skolavslutningen innan sommarn. Det ska uppfyllas!

Nu ska jag och Josefin gå ut och gå, sköönt.

Förresten, jag behöver tips. En kort svart klänning, hur bär man snyggast upp den? Ideér och tips behövs!

/ Jenny

Samsung F480 Touchwiz

Nu är det äntligen min! Hämade min pärla idag. En lycklig Jenny idag. Speciellt eftersom några flickor kommer idag och glor film med mig. Nu efter två skoldagar är det helg!

/Jenny

första skoldagen i tvåan.

Som jag saknat alla i klassen, skönt att träffa alla igen. Och.. pinsamt nog, jag ser fram emot att dra igång. Alla rutiner och så vidare kommer igång. Klass SP07K ska göra tvåan till det roligaste vi varit med om, istället för helvetet som många andra säger att tvåan är.

Ikväll var det tänkt att gå en runda med Carro, istället blir det kolla tv och ta hand om farmor. Farfar på lasarettet igen. Hoppas han blir bättre snart igen!

/ Jenny

Hemma från Rhodos.

Bort bra, hemma bäst.

Jag och Oscar har haft en toppen vecka med bad, sol och god mat dagarna i ända. När vi tänkte tillbaka idag på planet på vad vi har gjort så var vårt svar; INGENTING. Bara tagit det lugnt och haft det toppen bra!
Färsk frukt till lunch på stranden, lagom salt vatten i havet... Trevliga små gränder i gamla stan och ja, lite shopping blev det. Jag hittade först ett par handgjorda "gladiator/jesus"-sandaler. De behövdes. De hittade jag i gamla stan. Inne i nya delen av staden hittade jag ett par klackskor inne på ZARA och ett träningslinne inne i någon butikskjedja. Finns dock inte i Sverige- synd. De hade bra baskläder! Jag fyndade en t-shirt till Oscar i ett-års paket också. Oui, I´m frensch.. (fråga mig inte om stavningen där.)

EN TOPPEN VECKA! Back to reality..
Imorn börjar skolan, ska bli härligt att träffa alla goa glada aniskten igen!
Och påtal om det, jag är ledig på fredagar!


1 år igår.

Igår hade jag och Oscar ett år. Det är länge, men tiden har gått fort. Otroligt fort. Underbart!
Imorn blir det Rhodos, ska fira en hel vecka. Känns toppen. Som bad och värme.
Snart lämnar jag kalla och regniga Sverige!

/Jenny

Nu var det länge sedan.

Nu var det länge sedan jag skrev, på tok för länge sedan. Detta har dock en förklaring. Jag har inget internet hemma för det krånglar. Igen! Snart kommer vårt bredband att befinna sig på ett annat telefon nummmer, alltså ovan lägenhetsnumret. Detta hoppas jag på inom kort!

Fyra dagar kvar till avresa! Detta utmynnade i att jag och mamma (tvång av mamma) åkte in till stran för att inhandla en klänning jag kan gå i. En vit/gul klänning med prickar på och lite broderat på fick det bli. Det var den bästa, fick bli ett läderskärp till denna för annars blev jag ett tält (ännu större än vanligt).
Hela 125:- fick jag ge. Inte på tok för farligt.. Haha

Nu ska jag och Oscar underhålla hans småbröder. Laga mat och käka glass på glassbaren, även ta ett kvällsdopp står på schemat.

/ Jenny

RSS 2.0