Sommar vs. vinter

Vem vill inte ha sommar nu? Kollar på bilder från Thailand, Rhodos och Italien. Underbart och ljuvligt, solen sken och sommar/vår kläder gick man runt i.
Vintern är mysig på sitt sätt, varma kläder, mysiga och alla tänker mer på vad de har på sig. På ledigheterna kan man kura ihop sig under ett täcke med varm choklad och kolla på film utan att få dåligt samvete. Ta en fika, shoppa och plugga på staden är också okej, mer än okej. På vintern är det mysigare, men vad slår egentligen en sommarkväll med en tänd brasa, någon som håller dig varm och kanske en gitarr med lite sång. Afterbeach på tylösand med alla vännerna. Alla är ute på ett annat sätt när det är sommar, iaf i denna sommarstad Halmstad. Är det någongång något händer är det på sommaren. Halmstads somrar är bäst! Och Halmstadsvintrar är mysigast, våra små gator med affärer och julbelysningen på de stora gatorna. Det blir stress i lugnet, med allt julstök. Vad är bäst egentligen, hade man klarat sig med bara en årstid? Tror inte det.. Sommar vs. Vinter, vad är bäst? Vad tycker du?

/ Jenny


Oscar på stranden på Rhodos, han tar ett svalkande bad.




Bilder från Thailand i julas,
Till vänster; Raily Beach, en båttur på 10 minuter från Krabis strand Ao Nang.
I mitten; Pappa och lillebror Oskar i en longtailboat.
Till höger; En apa som fanns på Ao Nang, Krabi.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Nu saknar man thailand som en galning, lite sol och värme hade inte skadat! Hoppas att man kommer iväg någonstanns på sportlovet. Du har inte lust att ta en fika och en runda på stan den 22? (min födelsedag, vill spendera den med någon jag tycker om) :)

2008-09-09 @ 16:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0