Det gick bra!

Nervöst som bara den, i början. Ja, hjärtat klappade i 110, händerna skakade men rösten.. var väl på plast? Hoppas iaf inte det lät skakigt.

Jag är imponerad över alla som sjöng, Maja, Sofia, Maria, Joel, Rickard, John, Martin, Anna, Julia, Erik.. Ja, alla! En mycket trevlig kväll.

Missade dock Grey´s, någon som kan åter berätta snabbt vad avsnittet handlade om i stora drag? Fy det där med grisarna i trailern iaf.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Bailey, Meredith, Chefen och Erica opererade en liten tjej som hade en tumör. De tog ut många av hennes organ-tog bort tumören och sen så satte de in organen igen, hon överlevde! Erica och Callie hade bra sex och då fick Erica ett gråtanfall och sa att hon var lesbisk. Callie flippade ut och hade sex med Sloan.. 2 ggr! Och juste! Christina och hennes elever fick operera grisar. De räddade grisarna men sen fick de avliva de. Det var typ allt som hände ;D Kul att det gick bra på sången! :)

2008-11-26 @ 22:35:03
URL: http://cheinsvig.blogg.se/
Postat av: Carolina

(Kan hända att du få kommentaren två gånger nu..)



Bailey, Meredith, Chefen och Erica opererade en liten tjej som hade en tumör. De tog ut många av hennes organ-tog bort tumören och sen så satte de in organen igen, hon överlevde! Erica och Callie hade bra sex och då fick Erica ett gråtanfall och sa att hon var lesbisk. Callie flippade ut och hade sex med Sloan.. 2 ggr! Juste! Christina och hennes elever fick operera grisar =) De räddade grisarna men sen fick de avliva de. Det var typ allt som hände ;D Kul att det gick bra på sången! :)

2008-11-26 @ 22:36:35
URL: http://cheinsvig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0